Városlista
2024. augusztus 28, szerda - Ágoston

Hírek

2024. Augusztus 28. 20:26, szerda | Sport
Forrás: Forrás: Hajósi Miklós

Kategóriagyőzelem a Gokart OB-n

Kategóriagyőzelem a Gokart OB-n

Augusztus derekán rendezték az Országos Gokart Bajnokság negyedik fordulóját a Slovak Karting Center-ben

Nagy Ádám - Freestyle Racing
FIA CEZ, RMC Hungary, RMC Austria, 25. Szlovén SSC Bajnokság.
Slovak Karting Center
2024.08.16-18.

Nagy Ádám versenyhétvégéje pár mondatban:

Népes és rendkívül erős mezőny gyűlt össze, hisz egyszerre négy bajnokság mezőnye tette tiszteletét. Negyvennégy Senioros pilóta várta a küzdelmeket. Pénteken megkapták a sorsolt motorokat, amivel szerencsére nem volt problémájuk a verseny során. Szombat délután az időmérőn sikerült megszerezni csoportjában az első, összetettben pedig a második helyet. Öröm köbön…
Az első Heat-en sajnos előjött egy kis technikai malőr, felakadt a gázbowden, így tartott gázzal ment egész futamon, ezért csak a második helyre volt elég a tempó, viszont ez a magyar bajnoki első helynek számított. Boldogság…
A második Heat-en szinte végig a harmadik helyet uralta, sajnos az utolsó két körben keletkezett egy kis pitty-putty, ezért visszaesett a hetedik helyre, viszont ott is ő volt az első magyar versenyző.
Ádám a döntőben a hetedik helyről rajtolva egyből feljött az ötödik helyre, majd pár kör után egy baleset következtében fellépett a második pozícióba, amit végig meg tudott tartani. Ezen a futamon is ő volt a legeredményesebb magyar.
Az utolsó futamon a második helyről rajtolva visszaesett a harmadik helyre, majd onnan pár kör múlva az ötödikre, és itt ért célba.

Összegezve: Tökéletes hétvégét teljesítettek, hisz a Magyar Országos Gokart Bajnokság keretein kategóriagyőzelmet szerzett Ádám, így maximális pontszámmal távoztak a Slovak Karting Center-ből.

Köszönöm a Freestyle Racing-nek, Sancinak, és Apának az egész hétvégés munkát!

Partnereink: Kovi Vödör Kft., Magister 08 Vagyonkezelő Kft., Lekri Plusz Kft., Lekri Group Kft., Lekri Partner Kft., All-t rent Kft., Cleanroomtech Kft., Lominor Kft., Clean and Bau Kft., Clean and car Kft., Biofonte Car-log Kft., Hud-Hor Trans Kft., Hudráné Horváth Adrien E.V., Hidi Clean Security Kft., Bigép Kft., Hírös Tálent Kft., Híröstech Kft., Grünkon Kft.

Fotó: Hajóka SportFotó

- Hajósi Miklós -

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 28. 14:13, szerda | Sport

Kl-selejtező - Hazai pályán írhat sporttörténelmet a Puskás Akadémia és a Paks

Az egy héttel ezelőtti, idegenben elért döntetlen után a Puskás Akadémia és a Paks is hazai környezetben harcolhatja ki fennállása során először, hogy egy nemzetközi kupasorozat főtábláján szerepeljen.

2024. Augusztus 27. 14:28, kedd | Sport

Nemzetek Ligája - Öt újonc Rossi 26 fős keretében

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya öt újoncot hívott meg a Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő 26 fős keretébe.

2024. Augusztus 27. 06:00, kedd | Sport

Kl-selejtező - A paksi visszavágó előtt edzőt váltott a Mladá Boleslav

A csütörtöki magyarországi visszavágó előtt edzőt váltott a Mladá Boleslav, amely a Paksi FC ellenfele a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének negyedik, utolsó fordulójában.

2024. Augusztus 26. 06:00, hétfő | Sport

Holland Nagydíj - Norris győzött Zandvoortban

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Holland Nagydíjat.