Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2012. Március 27. 14:21, kedd | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

Kedd reggel újabb labdarúgókat állítottak elő

Kedd reggel újabb labdarúgókat állítottak elő

Két labdarúgót előállított ma reggel a fogadási csalások ügyében vizsgálódó Központi Nyomozó Főügyészség – tudta meg a Nemzeti Sport.

A fogadási csalások ügyében ma reggel előállított labdarúgók egyike az otthonából bilincsben elvezetett S. Tamás, az NB II-es Szigetszentmiklósi TK középpályása – értesült a Nemzeti Sport.

S. Tamás korábban a REAC és a Diósgyőr labdarúgójaként pályára lépett olyan mérkőzéseken, amelyek ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálatot folytat.

A kedden előállított másik labdarúgó információink szerint P. Tibor, aki szintén volt a REAC játékosa, a Honvédnál és az ETO-nál is megfordult, jelenleg pedig az NB III-as Dabasban játszik. Úgy tudjuk, az sem kizárt, hogy másokat is előállítottak a nyomozók ma reggel.

Mint ismert, a bochumi ügyészség 2009-ben robbantotta a bombát a világ labdarúgását megfertőző fogadási csalások ügyében. Magyarországon tavaly nyáron kezdődtek a letartóztatások, edző és több labdarúgó egyaránt a hatóságok látóterébe került.

Az ügy felgöngyölítésének nemrégiben halálos áldozata is volt: március elsején Kutasi Róbert, a REAC klubigazgatója öngyilkosságot követett el, miután a megelőző órákban klubja több jelenlegi és egykori labdarúgóját előállították.

Zaklatott utolsó interjújában Kutasi azt mondta a Nemzeti Sportnak: „Amiért harcoltam, mind semmivé vált, abban a klubban gyűrt maga alá a mocsok, amelyért dolgoztam, azok az emberek tettek tönkre, akikben megbíztam."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok