Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Április 14. 00:06, szombat | Helyi

Kemexpo Tatabányán

Kemexpo Tatabányán

A mai délután ünnepélyesen megnyitotta Schmidt Csaba polgármester a Földi Imre Sportcsarnok Egész területén a várva várt Kemexpót, ahol kis- és nagy vállalatok mutathatják be a portékáikat ezen a hétvégén.

Az első alkalommal megrendezett KEMEXPO-n, most péntektől vasárnapig, több mint száz kiállító várja a látogatókat a Földi Imre Sportcsarnokban.Komárom-Esztergom megye legnagyobb tavaszi vásárán számtalan kedvezménnyel, szórakoztató programmal várják az érdeklődőket. A mai napon szakmai napot tartottak a vásáron, az energiatakarékos szigetelési megoldások, energiatanúsítvány, társasházak és magánlakások energiamegtakarító felújításáról. A látogatók a Tatabánya Kártyát is kiválthatják a KEMEXPO-n, kényelmesen és gyorsan. Persze aki elszalasztja, annak még vagy száz helyszínen lesz rá alkalma júniusig. Érdemes fellátogatni, hisz felnőttek és gyerekek is egyaránt remekül szórakozhatnak és ha valami megtetszik akkor "expoáron" lefoglalózhatja illetve el is viheti.A rendezvény három napján 10:00-18:00 között a legkisebbeket várja a Nyitnikék és Kéksugár Családi Napközi.

A belépés ingyenes!

Szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.