Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2021. Április 14. 11:14, szerda | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Késsel követelte a taxis telefonját és pénzét

Késsel követelte a taxis telefonját és pénzét

Késsel fenyegette meg, majd pénzt és mobiltelefont követelt a taxistól.

Késsel a kezében hajolt be egy utasra váró taxi ablakán P. Gábor március 30-án. A férfi színes napszemüvegben, fekete maszkban, és fejébe húzott kapucnis felsőben követelte nyugodt hangon a sofőr pénzét és telefonját, majd nyomatékosítva szándékát a kést a taxis felé fordította. A sofőrnek sikerült vészhívással értesíteni a taxiközpontot, mire a társaság szinte minden autója a bajban lévő kollégájuk felé vette az irányt. Ezt a rabló is észrevette és elmenekült.

A zuglói nyomozók minden lehetséges adatot, bizonyítékot begyűjtöttek, ami pár nappal később eredményre vezetett. Azonosították a rablás kísérletével gyanúsítható 38 éves P. Gábort. A nyomozók április 12-én kora este akciót szerveztek az elfogásra, és gyöngyösi otthonában rajtaütöttek a férfin. A rendőrök megtalálták a kést, a férfi ruháit, köztük az álcázáshoz szánt maszkot, szemüveget és kapucnis pulóvert is.

A nyomozók P. Gábort rablás kísérlet megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését. Vallomása szerint ittas volt, olyankor „rendszeresen hülyeséget csinál”. A rendőrség megjelenéséig az egészet viccnek gondolta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak