Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2013. Július 08. 09:44, hétfő | Kék hírek
Forrás: MTI

Két kilogramm marihuánát rejtett a gyermekülés Röszkénél

Két kilogramm marihuánát rejtett a gyermekülés Röszkénél

Két kilogramm marihuánát próbált Magyarországra csempészni a gyermekülésben elrejtve egy osztrák nő, a kábítószert a röszkei átkelőnél találták meg a határrendészek – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

Szenti Szabolcs elmondta, a rendőrség kábítószer-kereső kutyája vasárnap egy Koszovóból Bécsbe tartó autóbusz és a poggyászok átvizsgálásakor jelzett egy gyermekülésnél, amely egy két gyermekével utazó osztrák nőé volt. Az egyenruhások megkérték az asszonyt, hogy vegye ki a csecsemőt az ülésből, majd átvizsgálták azt, és két, egyenként egykilós csomagra bukkantak, amelyek marihuánát rejtettek.
A 21 éves nő kihallgatásán azt mondta a rendőröknek, hogy gyermekei apját látogatta meg Koszovóban, majd onnan indult vissza Bécsbe – közölte a százados.
A rendőrség a nőt kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, és kezdeményezte előzetes letartóztatását. Tizenhét és három hónapos gyermekét gyermekvédelmi otthonban helyezték el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.