Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2011. Október 25. 15:07, kedd | Helyi

Ketten együtt már 30 évesek, börtönben válhat felnőtté a két fiatalkorú

Ketten együtt már 30 évesek, börtönben válhat felnőtté a két fiatalkorú

Két fiatalkorú betörőt vettek őrizetbe a tatabányai nyomozók hétfőn. Számos bűncselekmény elkövetése írható a 14 és 16 éves fiúk számlájára.

Egy édesség diszkontba történt betörés kapcsán kerültek a rendőrök látókörébe, majd kihallgatásuk során további bűncselekmények elkövetését ismerték el.

Mint kiderült kétszer is betörtek az üzletbe. Elmondásuk szerint jó heccnek gondolták és persze éhesek is voltak. Feltehetően ez motiválta őket akkor is, mikor október elején betörtek egy pékségbe, ahonnan közel 30.000 forintnyi élelmiszert vittek el.

Egy hétvégi házba is jogosulatlanul mentek be. Éjszaka volt, mikor betörve a kisház ablakát, bejutottak az épületbe október 15-én. Éjszaka már csípős hideg volt, haza menni viszont nem akartak, így arra gondoltak reggelig a kisházban maradnak. A bátorság hamar elillant, nem mertek a bűntett helyszínén maradni, összepakoltak néhány holmit és továbbálltak.

A gyanusítotti kihallgatás során a fiúk úgy döntöttek, hogy részletesen vallanak az elmúlt hetekről. Bevallották, hogy kerékpárokat is eltulajdonítottak. Tatabányán szám szerint 4, Tatán 5 biciklilopás köthető hozzájuk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.