Városlista
2021. december 5, vasárnap - Vilma

Hírek

2011. Július 11. 10:39, hétfő | Helyi
Forrás: www.mti.hu

Ketten meghaltak az M1-esen egy balesetben

Ketten meghaltak az M1-esen egy balesetben

Két belga állampolgár halt meg abban a balesetben, amelyben egy kamion és egy személyautó ütközött össze az M1-es autópálya 88-as kilométerszelvényében Bábolnánál - tájékoztatta a rendőrség szombaton az MTI-t.

Egy belga rendszámú személygépkocsi B u d a p e s t felé haladt, amikor ismeretlen okból a szalagkorlátnak sodródott, az megdobta, átrepült a korláton, és az autópálya h a t á r felé vezető oldalán egy kamionnak ütközött.
Az autót vezető 28 éves nő és a mellette ülő 71 éves nő meghalt, a hátul ülő f é r f i és három gyermek megsérült; valamennyien belga állampolgárok

„A kislány túl van a közvetlen életveszélyen. Bár sérülései súlyosak és többszörösek, de az ő állapota stabil és kielégítőnek mondható. A kisfiú nagyon súlyos koponya- és agysérüléseket szenvedett, kollégáim mindent megtesznek élete megmentéséért, de sajnos az ő állapota rendkívül válságos" - mondta az RTL Klubnak dr. Oláh Attila, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos-igazgatója. A harmadik gyermeket, egy 5 éves kislányt a budapesti Heim Pál Gyermekkórházban kezelik, az orvosok szerint az ő állapota is kritikus. Az édesapát a tatabányai kórházba szállították, az ő állapotáról az intézményben nem adtak tájékoztatást.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 12:22, csütörtök | Helyi

Ingyenes prosztatarák szűrési hónapot tartott a Bridgestone

A kampány középpontjában a rendszeres rákszűrés és az általános egészségmegóvás áll

2021. November 25. 14:02, csütörtök | Helyi

Világszínvonalú szemvizsgálat a tatabányai OptiMarkt optikában

Minden szem más és más, akárcsak az ujjlenyomat. Ez az egyéni különlegesség pedig személyre szabott korrekciós eljárásokat követel meg.

2021. November 22. 12:00, hétfő | Helyi

Kettős gyilkosság miatt emeltek vádat egy hajléktalan ellen

Vádat emeltek egy hajléktalanként élő férfi ellen, aki januárban bozótvágóval és késsel megölte alvó ismerőseit - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

2021. November 22. 08:46, hétfő | Helyi

MOVE 2021: Új mobilitási megoldásokkal alakítja át a Bridgestone és a Webfleet Solutions az elektromos flottákat

A Bridgestone EMIA és leányvállalata, a Webfleet Solutions a világ egyik legnagyobb mobilitási rendezvényén, a londoni MOVE 2021-en mutatta be, milyen megoldásokat nyújt az elektromos flották népszerűsítésére.