Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2012. Január 06. 07:26, péntek | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Kézigránáttal fenyegették meg az ügyvédet

Kézigránáttal fenyegették meg az ügyvédet

Kézigránátot talált az udvarán egy ismert veszprémi ügyvéd; ezt azonnal jelentette a rendőrségnek.

A rendőrség a helyszínen megállapította, hogy „éles” kézigránátról van szó, de nem volt kibiztosítva, így ebben az állapotában működésképtelen.

Az ügyvéd kedden kora este már tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy telefonon megfenyegették. Azt mondták neki, hogy „szálljon ki” egy büntetőügyből, amelyben védőként vesz részt. Ennek nyomán a rendőrség kényszerítés bűntettének megalapozott gyanúja miatt már eljárást indított ismeretlen tettes ellen.

A kézigránátot szerdán találta az udvarán az ügyvéd. A robbanószert a tűzszerészek elszállították. A két ügyet egy eljárásban vizsgálja a rendőrség, tehát kényszerítés, valamint robbanóanyaggal, robbanószerrel való visszaélés bűntettek megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.