Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2013. Január 09. 05:00, szerda | Sport
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Ki lesz az év sportembere - döntse el ön!

Ki lesz az év sportembere - döntse el ön!

Gyurta Dani vagy Szilágyi Áron volt a legjobb férfi sportoló 2012-ben?Görbicz Anitát, Kozák Danutát, esetleg Joó Abigélt tartják a hazai szurkolók a legjobb női sportolónak? A SportKlub a sportrajongó közönségtől várja, hogy szavazza meg, ki volt a tavalyi év legjobb férfi-, női sportolója, az év csapata, a legemlékezetesebb meccse, valamint a legnépszerűbb sportembere.

Szilágyi Áron olimpiai bajnok vívónk nagy örömmel fogadta a jelölést a SportKlub Év Sportemberei Díjra. „Nagyon megtisztelő, hogy a csatorna gondolt rám. Szerencsére az elmúlt időszakban volt már részem hasonló elismerésekben, és törekszem majd arra, hogy a jövőben is egyre több díjra tartsanak érdemesnek. Rendkívül fontos számomra a szurkolóktól kapott visszajelzés, hiszen az Olimpia óta nagyon sok szeretetet és támogatást kapok tőlük” – mondta el Áron.

A SportKlub műsorvezetője, Kovács „Kokó” István olimpiai bajnok ökölvívónk különdíjjal jutalmazza azt a 21 év alatti sportolót, aki szerinte a tavalyi teljesítményével ezt a legjobban kiérdemelte. „Úgy vélem, hogy Magyarországon nincs hiány sporttehetségekben. Az én választásom egy ifjú hölgyre esett, aki bár sokak számára talán ismeretlen, mégis az elmúlt tíz év egyik legnagyobb magyar sportszenzációja. A tizenhat éves lány egy nemrégiben olimpiai sportággá vált területen vezeti jelenleg a junior világranglistát, ami hatalmas teljesítmény. De azt, hogy kiről van szó, még nem árulhatom el, bár szerintem az elmondottak alapján nem nehéz kitalálni” – titokzatoskodott Kokó.

A jelöltekre a SportKlub Facebook oldalán lehet szavazni január 8-án déltől 2013. január 28-a éjfélig. A végeredményt a szavazatok összesítése után a SportKlub Híradójában jelentik be január 30-án 18:15-kor.

Címkék: Sport, sportember

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok