Városlista
2021. december 5, vasárnap - Vilma

Hírek

2011. Június 29. 08:48, szerda | Helyi

Kilenc százalék alatt a munkanélküliség

Kilenc százalék alatt a munkanélküliség

A tatabányai térségben is folytatódott a nyilvántartott álláskeresők számának csökkenése. A Fejér Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának májusi adatai szerint arányuk a gazdaságilag aktív népességen belül 8,9 százalék volt.

Schmidt Csaba polgármester a hírrel kapcsolatban elmondta: az önkormányzat továbbra is kiemelt feladatának tekinti, hogy minél több cég települjön Tatabányára, amelyek új munkahelyeket jelentenek az itt élő embereknek.
A tatabányai térség munkaerő-piaci mutatói az egy évvel korábbiakhoz képest is kedvezően alakultak, mivel a nyilvántartott álláskeresők száma ez idő alatt közel 5,7 százalékkal mérséklődött.
Mint ismeretes, a napokban átadták a Samsung Chemical műanyag granulátumot gyártó üzemét a Tatabányai Ipari Parkban, ahol most 80 ember dolgozik. A polgármester az ünnepségen hangsúlyozta, hogy a város gazdaságfejlesztésével sok olyan cégeket sikerült Tatabányára hozni, amelyek meghatározó szereplői a világ gazdaságának

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 12:22, csütörtök | Helyi

Ingyenes prosztatarák szűrési hónapot tartott a Bridgestone

A kampány középpontjában a rendszeres rákszűrés és az általános egészségmegóvás áll

2021. November 25. 14:02, csütörtök | Helyi

Világszínvonalú szemvizsgálat a tatabányai OptiMarkt optikában

Minden szem más és más, akárcsak az ujjlenyomat. Ez az egyéni különlegesség pedig személyre szabott korrekciós eljárásokat követel meg.

2021. November 22. 12:00, hétfő | Helyi

Kettős gyilkosság miatt emeltek vádat egy hajléktalan ellen

Vádat emeltek egy hajléktalanként élő férfi ellen, aki januárban bozótvágóval és késsel megölte alvó ismerőseit - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

2021. November 22. 08:46, hétfő | Helyi

MOVE 2021: Új mobilitási megoldásokkal alakítja át a Bridgestone és a Webfleet Solutions az elektromos flottákat

A Bridgestone EMIA és leányvállalata, a Webfleet Solutions a világ egyik legnagyobb mobilitási rendezvényén, a londoni MOVE 2021-en mutatta be, milyen megoldásokat nyújt az elektromos flották népszerűsítésére.