Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. November 02. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Kínai nő szült gyereket Hugh Grant-nek

Kínai nő szült gyereket Hugh Grant-nek

A sztár szóvivője megerősítette hogy, Hugh Grant-nek néhány napja kislánya született. Hogy ki az anya, titokban tartják. A találgatások beindultak, lehet, hogy egy kínai nőről van szó.

"Hugh nagyon boldog, boldogabb már nem is lehetne. Az anyával, akinek nevét titokban kívánják tartani, minden részletet tisztáztak, jó viszonyban vannak, de nem élnek együtt. Abban maradtak, hogy a hölgy nevét nem hozzák nyilvánosságra." A találgatások nyomban beindultak. Az egyik verzió szerint a gyerek anyja Tingian Hong kínai színésznő, akivel az év elején gyakran randizott a híres színész. Hollywoodban viszont azt állítják, hogy a kismama abszolút civil és a kisbaba csupán egy futó kaland életre szóló gyümölcse. "Hugh nagyon-nagyon boldog és vállalja a babát, bár az édesanyával nem fognak együtt élni." - zárta rövidre a dolgot a szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára