Városlista
2024. augusztus 30, péntek - Rózsa

Hírek

2013. December 05. 12:53, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Kinyit az eplényi síaréna szombaton

Kinyit az eplényi síaréna szombaton

Megnyitja kapuit szombaton a látogatók előtt az eplényi Nordica Síarnéa, ahol már 30 centiméter vastag tömörített hóréteg fedi a pályákat - tájékoztatta a sícentrum marketingvezetője az MTI-t csütörtökön.

Ebele Bálint elmondta: szombaton az 1-es tanulópályát és az 1-es pálya alsó szakaszát nyitják meg, a liftek közül az 1-es tanulólift és az 1-es csákányos fog üzemelni.
A hóágyúk napok óta működnek Eplényben, szerdán már ratrakoltak is, így a megnyitandó pályákon átlagosan 30 centiméter tömörített hóréteg alakult ki.
"Amikor csak lehet, ágyúzunk tovább, hogy minél vastagabb legyen a hóréteg" - ígérte Ebele Bálint.
Mikulás alkalmából szombaton a kedvezményes hétköznapi jegyárak lesznek érvényben és aznap sötétedés után is lehet síelni, este nyolc óráig. Vasárnap reggel kilenctől délután hatig tart nyitva a síaréna.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 30. 07:57, péntek | Belföld

Nébih: burgonyacsipszet hívott vissza a forgalomból a Tesco

Visszahívta és kivonta a forgalomból a Tesco a Kettle burgonyacsipsz több tételét - olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön közzétett felhívásában.

2024. Augusztus 30. 07:55, péntek | Belföld

A hétvégén is folytatódik a kánikula

Jellemzően napos, meleg idővel búcsúzik az augusztus, zápor, zivatar legfeljebb pénteken alakulhat ki. Napközben 32-36 Celsius-fok között várható a csúcshőmérséklet, hajnalban 17-22 fok várható

2024. Augusztus 30. 07:53, péntek | Belföld

Szijjártó Péter: az EU tétlenül nézi, hogy Ukrajna a magyar és a szlovák energiabiztonsággal szórakozik

Ukrajna Magyarország és Szlovákia nemzetbiztonságát veszélyezteti az orosz Lukoil kőolajtranzitjának ellehetetlenítésével, az Európai Bizottság pedig semmit nem lépett az ügyben