Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2023. Január 03. 07:45, kedd | Sport
Forrás: mti

Kirúgták a kameruni U17-es labdarúgó-válogatott kétharmadát

Kirúgták a kameruni U17-es labdarúgó-válogatott kétharmadát

Hazudtak arról, hogy mennyi idősek.

Kirúgták a kameruni U17-es labdarúgó-válogatott kétharmadát, mert a játékosok hazudtak az életkorukról.

A címvédő közép-afrikai csapat egy hete kezdte meg felkészülését az U17-es Afrikai Nemzetek Kupájára, melynek ötcsapatos selejtezőjére Limbében kerül sor. A Kameruni Labdarúgó Szövetség közleményben jelentette be, hogy a 30 fős utánpótláskeretéből 21 játékost azonnal hazaküldött a fizikai állapotfelmérések után. Az MRI-vizsgálatok során a csukló csontjainak fejlettségéből megállapították, hogy a futballisták hazudtak a korukról.

Az angol Daily Mail című lap beszámolója szerint Samuel Eto'o, a szervezet elnöke már tavaly nyáron is fellépett a kor- és személyazonossági csalások ügyében, és nyolc klub 44 játékosával szemben indított vizsgálatot.

A nemzeti szövetség még nem döntött a játékosok büntetéséről, de Eto'o azonnal elrendelte a vizsgálaton fennakadó labdarúgók kizárását a nemzeti csapatból.

Fotó: Twitter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Április 21. 06:00, vasárnap | Sport

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.