Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Január 12. 07:26, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP/Kiskegyed

Kitálalt Kóbor János egykori szeretője

Kitálalt Kóbor János egykori szeretője

Egy tavalyi, írói álnéven kiadott sikerkönyv sztorija igaz történeten alapszik. A szerző úgy érezte, ki kell írnia magából a fájdalmat.

Az olvasó akkor még nem sejthette, hogy a történet valójában Magyarországon játszódik, és két főhőse Damásdi Yvonne és Kóbor János.

- Eleinte nem szerelmesek, hanem társtulajdonosok voltunk Meckyvel. A munkakapcsolat úgy kezdődött, hogy 1990-ben a Hungaroton gazdasági igazgatója, később vezérigazgatója lettem. A viszonyunk 1994-ben kezdődött, az engem ért szörnyű tragédia után. Egy évvel korábban meghalt a fiam huszonöt évesen, a házasságom tönkrement. Kóborral egymásra találtunk. Mindenki tudta, hogy Zsuzsával nyitott házasságban élnek - árulta el a Kiskegyednek Damásdi Yvonne, aki többször ki akart szállni a szeretői kapcsolatból.

A sikerkönyv írónőjének végül tudomásul kellett vennie, hogy Kóbor János életében megjelent Deme Zsóka, és csak miatta hagyta el feleségét, akivel harminckilenc évet élt. Az Omega énekese a fiatalabb nőt választotta, aki azóta egy gyönyörű kislánnyal, Lénával is megajándékozta.

Címkék: Kóbor János

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.