Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. December 19. 09:36, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Kokainnal a gyomrában érkezett egy nő a ferihegyi reptérre

Kokainnal a gyomrában érkezett egy nő a ferihegyi reptérre

Mintegy 13 millió forint értékű kokainnal a gyomrában próbált meg bejutni az országba egy venezuelai nő, akit a NAV pénzügyőrei feltartóztattak a Liszt Ferenc-repülőtéren - közölte a NAV hétfőn az MTI-vel.

A közlemény szerint a budapesti repülőtérre egy Zürichen keresztül Sao Paulóból érkező venezuelai állampolgárt ellenőriztek a pénzügyőrök. Az utas a zöldfolyosón jelentkezett belépésre, azaz nem jelentett be semmilyen árut vámkezelésre, de az átvizsgálás során izzadt és remegett, így a pénzügyőrök feltételezték, hogy "kábítószernyelővel" van dolguk. A NAV munkatársai CT-vizsgálatra vitték, így derült ki, hogy a gyomrában 76 kapszulában 673 gramm kokain volt.

A 26 éves nő ellen kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt tettek feljelentést - áll a közleményben.

Fotó: illusztráció

Címkék: ferihegy, kokain

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről