Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2012. Február 03. 13:41, péntek | Helyi

Konferencia a Rákellenes Világnap alkalmából

Konferencia a Rákellenes Világnap alkalmából

Február 4-e a rákellenes világnap. Ennek kapcsán szervezett konferenciát a Komárom-Esztergom Megyei Rákellenes Egyesület (KORE) és a Jövőért Hematológiai Alapítvány az Erkel Ferenc Zeneiskolában.

Bereznai Csaba egy kis személyes történettel nyitotta meg a konferenciát. Kiemelte beszédében a pedagógusok, a sajtó és még a politikusok szerepét is. A megnyitó beszéd után, az Erkel Ferenc Zeneiskola tanulói előadtak egy színvonalas műsort, melyet a közönség tapssal jutalmazott. A konferencia előadása az elektromágnesesség hatásairól szólt. Dr. Erdei Edit PhD. urológus, andrológus főorvos az elektroszmog ártalmairól beszélt. Elmondta a mobiltelefonok, számítógépek, tévék elterjedése óta drasztikusan megnőtt a hallójárati és agytumorok száma. Szólt arról is, hogy kutatások bizonyítják: négy óra katódsugaras tévézés ötven százalékkal csökkenti az immunrendszer működését. A modernebb eszközöknél, igaz hosszabb idő alatt, de ugyanez a hatás mutatható ki. Hozzátette, manapság annyira gyorsan fejlődik a technika, hogy az egyes eszközök egészségügyi vizsgálatára nincs idő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.