Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2016. Augusztus 03. 10:32, szerda | Helyi

KORÓDI MIHÁLY TATABÁNYA SZENIOR SAKKBAJNOKA

KORÓDI MIHÁLY TATABÁNYA SZENIOR SAKKBAJNOKA

A Tatabánya MJV által meghirdetett városi szenior sakkversenyen a 11 fős mezőnyben Koródi Mihály végzett az élen megelőzve testvérét, Koródi Tibort valamint a bronzérmet kiérdemlő Fűrész Józsefet.

Ők képviselik majd megyeszékhelyünket a szeptemberben Nagykanizsán rendezendő országos bajnokságon. Fair play díjat is osztottak: a legsportszerűbben viselkedő indulóként ezt Tóth József kapta.

A város nevében a díjakat a sporteseményt képviselői keretéből támogató Magyarné Kocsis Andrea önkormányzati képviselő adta át. A Vértes Agorájábann lebonyolított esemény a Komárom-Esztergom Megyei Sakkszövetség és a Lángos Józsa Kertvárosi Sakk Egyesület szakmai segítségével jött létre, remélhetőleg megalapozva egy évenkénti szenior sakkverseny lehetőségét, mely a versenyzés mellett kiváló apropót ad a régi sakkbarátságok felelevenítésére, a sportág népszerűsítésére és az emlékezésre is. Ennek szép példájaként Fűrész József javaslatára a mostani verseny előtt egy perces néma tisztelgéssel adóztak azon városi sakkozók emlékének és eredményének, akik már nem lehetettek jelen a július 30-i eseményen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.