Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Február 04. 11:13, szerda | Helyi
Forrás: tatabanya.hu

Köszönet a Sporttanács tagjainak

Köszönet a Sporttanács tagjainak

Kötetlen baráti találkozóra invitálta Schmidt Csaba polgármester a Sporttanács tagjait, hogy megköszönje az elmúlt négy év önzetlen munkáját.

A Sporttanács még 2011-ben alakult tizenöt taggal - Schmidt Csaba, Ablonczy Dánielné, Ádám Róbert János, Ácsi Gizella, Babai Erzsébet, Bognár Tibor, Csernoviczki Csaba, Farkas László, Gráczer József, Máj Jánosné, Németh Zoltán, Szabó Ferenc, Tóth Krisztina, Molnár József, Vincze István - a közgyűlés munkájának segítésére. A sportszakmai testületben többek között képviseletet kapott a diáksport, a fogyatékkal élők sportja, az olimpiai- és az élsport, a csapatsportágak, valamint a szabadidős és a tömegsport.

A Sporttanács négy év után szűnt meg, az Ifjúsági, Sport, Civil és Nemzetiségi Bizottság létrejöttével.

A városatya a város és a sportolói közösségek érdekében végzett munkát megköszönve ajándékcsomagot, a hölgyeknek pedig virágot nyújtott át, s felkérte a jelenlévőket, hogy a jövőben is segítsék az önkormányzat munkáját, hiszen nagy szükség lesz továbbra is a szakmai tudásukra, javaslataikra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.