Városlista
2024. augusztus 22, csütörtök - Menyhért

Hírek

2024. Augusztus 22. 06:53, csütörtök | Sport

Következik Ilirska Bistrica

Következik Ilirska Bistrica

Kategóriájában ismét győzött Szász László, Ivan Subotić pedig kategóriájában a 2. és abszolútban a 11. helyen zárt a montenegrói Pljevljaban. Következik Ilirska Bistrica a versenynaptárban.

A CEZ keretében álltak rajthoz a hegyi versenyzők Montenegróban a hétvégén, ahol a versenyen nehéz körülmények vártak rájuk. Bár az időmérőkön az időjárás kegyes volt hozzájuk, mivel nem a legjobb minőségű aszfalttal borított a pálya, így ez óvatosságra utasította az indulókat a pálya teljes szakaszán, azaz 3-4 kilométeren.
A vasárnapi versenyen azonban elkezdett esni az eső, s fokozatosan egyre nehezebbé váltak a versenykörülmények. - A rajtnál álltunk, mikor elkezdett csöpögni az eső, pont a formula autós mezőny indulásakor, s ez zavaró tényezőt jelentett. A rossz aszfaltminőségű pályán ez végképp veszélyessé tette a versenyzést, s nyilván kisebb sebességet céloztunk meg. Így óvatosan vezetve a negyedik helyen sikerült most zárnom abszolútban és kategóriámban ismét győzni tudtam - nyilatkozta a gyémántsisakos versenyző.
Ivan Subotić a 11. helyen zárt abszolútban, kategóriájában pedig a 2. helyet érte el. Ez nagyon jó eredménynek számít, hiszen idén váltott kategóriát és ült formula autóba Ivan Subotić. Ez a verseny volt a debütálása az ifjú autóversenyzőnek a pályán is, S technikai gondokkal is meg kellett küzdenie. A sportág ismerői azt is tudják, hogy ezen a pályán és ilyen időjárási körülmények között már az is jó eredmény, hogy sérülés nélkül be tudta fejezni a versenyt - hangsúlyozta Szász László, aki legközelebb Horvátországban, Ilirska Bistricaicanindul augusztus végén szlovén-horvát bajnoki fordulóban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 22. 11:26, csütörtök | Sport

Szijjártó Péter: ma két magyar csapatért is idegenben szoríthatunk az UEFA Konferencia Liga selejtezőjében

Budapest, 2024. augusztus 22., csütörtök (MTI)

2024. Augusztus 21. 17:00, szerda | Sport

Élő tv-sportközvetítések - Szerda, csütörtök

szerdai és csütörtöki élő sportközvetítések a hazai televíziókban:

2024. Augusztus 20. 22:26, kedd | Sport

Mettetben újra dobogóra állhatott Benyó Máté

Egy fordulatos és nehéz versenyen állhatott újra dobogóra Benyó Máté, aki a harmadik helyen zárta az Európa-bajnokság harmadik állomását.

2024. Augusztus 20. 09:52, kedd | Sport

Női kosárlabda vb-előselejtező

Dubei: meg kell nyerni a következő két mérkőzést