Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Január 20. 09:17, kedd | Helyi
Forrás: tatabanya.hu

Különdíjas a Jászai

Különdíjas a Jászai

A Jászai Mari Színház a kultúra kategóriában nyerte el „Az év honlapja 2014 különdíját”.

Az elismerést december 3-án a budapesti díjátadó gála keretében vehették át a Színház képviselői, Dr. Gyenge Balázs marketingvezető és Géber András marketingasszisztens.

A pályázat lezárásáig 300 nevezés érkezett a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre. Varga István, a pályázat alapítója elmondta, az idei munkák nagyon színvonalasak voltak, ami számára külön örömet jelentett.

A Népház új, szeptemberben indított weboldala, fennállásuk 25. évfordulójára készült, a díjat a szakmai zsűri értékelése alapján kapták. Kultúra kategóriában különdíjat kapott még a Művészetek palotája weboldala, minőségi díjat a Miskolci Nemzeti Színház Nonprofit Kft. pályázata. A csoport győztese a Veszprém Aréna új honlapja.

A versenyzők sorsáról nem csak a zsűri döntött, egy alkalmazás segítségével a közönség is voksolhatott. A Közönségdíjat több ezer szavazattal a 89.5 Music Fm kapta.

http://jaszaiszinhaz.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.