Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Május 11. 12:00, péntek | PR

Kuponbánya – On-line kuponok Tatabányán! I. rész

Kuponbánya – On-line kuponok Tatabányán! I. rész

Az indulás
Az internet széleskörű elterjedése és a web-alapú vásárlások iránti növekvő bizalom együttes hatására új, innovatív, internetalapú megoldások jelentek meg és váltak sikeressé. Az on-line kuponos vásárlási forma, vagy ahogyan a rajongói nevezik: a „kuponozás”, az e-kereskedelem leggyorsabban fejlődő szegmensévé vált.

A magyar on-line „kuponpiac”– melynek része a közösségi vásárlás is – rendkívül főváros-centrikus. Ezért is született az ötlet, hogy tatabányai székhellyel indítunk egy vállalkozást, amely az itt élők számára, az Ő igényeikből kiindulva, a helyi üzleti élet szereplőivel együttműködve elérhetővé teszi ezt a vásárlási formát.
Weboldalunknak igyekeztünk olyan nevet adni, ami tükrözi a vásárlási formát, ugyanakkor megjelenik benne az, hogy honnan indultunk. Így a Kuponbánya mellett döntöttünk, a kedves érdeklődők a www.kuponbánya.hu címen találnak meg minket.


A kuponokról általában
Maga a kupon szó a hagyományos értelmezés szerint egy olyan jegy vagy dokumentum, amit árengedményként válthatnak be az azzal rendelkező vásárlók. Az on-line környezetbe való átültetés során a lehetőségek tovább bővültek. Fontos tisztázni, hogy maga a közösségi vásárlás és az „on-line kuponozás” annyira új, hogy nincsenek kőbe vésett definíciók, meghatározások, így mi az általunk használt megközelítéseket használjuk.


Alapvetően két különböző on-line kupontípus létezik. Az egyikhez közösségi vásárlás során juthatunk hozzá – ezt nevezzük mi közösségi kuponnak. A másik típus az ingyenes kupon, amit nem szükséges megvásárolni, egyszerűen kinyomtathatjuk vagy SMS-ben elküldhetjük a kuponkódot a telefonszámunkra.
A közösségi vásárlás nagymértékű kedvezményeket biztosít, jellemzően 50 % vagy annál is magasabb árengedmény érhető el egy-egy kupon birtokában. Mint a neve is mutatja, ezt meg kell vásárolni az oldalon.


Az ingyenesen elérhető kuponok a mindenki által ismert, hagyományos papír alapú kuponok on-line megfelelői. A kedvezmény mértéke általában 10-30 % közötti, a kuponkód birtokában a beváltási időszak alatt jogosultak vagyunk az engedményre. A kuponkódok az oldalon mindenki számára elérhetőek.

A közösségi vásárlás működési elve


Rendkívül egyszerű: sok vásárló – nagy kedvezmény.
A nagymértékű kedvezmény életbelépését a hirdető fél egy, az ajánlatnál megtekinthető minimális vásárlószámhoz köti. Ha a szolgáltatást legalább ennyien megvásárolják, akkor áll az alku és miénk a kedvezmény!


A következő részben eláruljuk mi a közösségi vásárlás titka, hogyan működik, valamint kitérünk a Facebook rejtette lehetőségekre is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat