Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Október 17. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Larry Hagman: "Túlélem a rákot!"

Larry Hagman:

Larry Hagman, - aki Jockey Ewing szerepét alakította a 80-as évek legsikeresebb sorozatában, a Dallasban - nemrégiben közleményt adott ki. Bejelentette, hogy rákos.

"Jockey Ewingként mindent túléltem, megvesztegetést, zsarolást és csalást. Egyszerűen utolérhetetlen voltam, de a rák elől nem tudtam elfutni." - áll a 80 éves sztár közleményében. Hagman nem árulta el, pontosan milyen típusú rákja van, de állítása szerint a betegség "egy nagyon hétköznapi és gyógyítható fajtájától szenved".

Annak ellenére, hogy a színész rendszeresen jár majd kezelésekre, továbbra is dolgozni akar. A napokban kezdi ugyanis újra forgatni a Dallas sorozatot a TNT csatorna. "12 év telt, de azt senki sem felejtheti el, Jockeyt nem lehet legyőzni!" - mondta mosolyogva Hagman. A színész mellett a sorozatot készítő csatorna is kiáll, amiben csak tudják segíteni fogják a sztárt. Ahogy egykori kollégái, Patrick Duffy és Linda Gray is - akikkel újra közösen forgat -, mindent megtesznek majd azért, hogy ismét együtt legyen a Ewing család. "Folyamatosan kezelésekre járok, miközben a Dallas új részeit forgatjuk. De ennél jobbat el sem tudok most képzelni magamnak, olyan emberekkel leszek körülvéve, akiket szeretek, és akik szeretnek. Ez lesz a záloga a gyógyulásomnak." ? olvasható Hagman közleményében. A színész nem először néz szembe a rákkal: 1990-ben májrákot diagnosztizáltak nála, amit hosszas kezelés, majd végül egy májátültetés után sikeresen legyőzött.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.