Városlista
2024. szeptember 6, péntek - Zakariás

Hírek

2014. Július 08. 10:18, kedd | Belföld
Forrás: MTI

Leállt az okmányirodák informatikai rendszere

Leállt az okmányirodák informatikai rendszere

Leállt az okmányirodák informatikai rendszere kedd reggel - értesült a hvg.hu.

A hírportál az egyik fővárosi okmányirodára hivatkozva azt közölte: sorszámot ugyan osztanak - papíron, kézzel felírva, mert semmi sem működik - , és visszahívást is ígérnek, de egyelőre nem tudni, mikor indulhat el újra az informatikai rendszer. A probléma országos, egyik okmányirodában sem működik a rendszer - írták.
A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalánál (KEK KH) a portál kérdésére azt közölték, hogy már dolgoznak a hiba elhárításán, de ők sem tudják, mikor állhat helyre a szolgáltatás. Egyelőre azt sem tudták megmondani, mi okozta a rendszer összeomlását.
Az MTI érdeklődésére a KEK KH későbbre ígért tájékoztatást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 06. 08:29, péntek | Belföld

Matolcsy György: teljes gazdasági fordulatra van szükség Magyarországon

Teljes gazdasági fordulatra van szükség Magyarországon; 2021 és 2024 között az úttévesztés miatt veszélybe került lényegében minden, a 2010-es években elért eredmény, és veszélybe került a 2030-ig kitűzött célok elérése

2024. Szeptember 06. 08:27, péntek | Belföld

Nagy Márton a világ vezető akkumulátor újrahasznosítóinak vezetőivel tárgyalt Kínában

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter pekingi látogatásának egyik kiemelt célja az akkumulátor újrahasznosító technológiával rendelkező kínai vállalatok megismerése és lehetséges magyarországi befektetéseik megvizsgálása.

2024. Szeptember 06. 08:19, péntek | Belföld

Erdőtűz Vasban - Az oltás utómunkálatait végzik a tűzoltók

Az oltás utómunkálatait végzik a tűzoltók Vas vármegyében, ahol Csönge térségében csütörtökön előbb az aljnövényzet, illetve a bozótos kapott lángra.

2024. Szeptember 06. 08:18, péntek | Belföld

Megérkezett a kecskeméti repülőbázisra az első magyar KC-390 katonai szállítórepülőgép

Megérkezett a Magyar Honvédség vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár bázisára, Kecskemétre csütörtökön az első magyar KC-390 Millennium katonai szállítórepülőgép.