Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2016. November 26. 06:00, szombat | Külföld
Forrás: mti

Leleplezték a Vajdaság legbefolyásosabb bűnbandáját

Leleplezték a Vajdaság legbefolyásosabb bűnbandáját

A Vajdaság legerősebb és legbefolyásosabb bűnbandáját leplezte le a szerbiai rendőrség, amikor több különálló akcióban tizenegy gyanúsított fogott el

- közölte Nebojsa Stefanovic szerb belügyminiszter pénteki belgrádi sajtótájékoztatóján. A belügyi tárca vezetője elmondta, hogy az elfogottakat gyilkossággal, gyilkossági kísérlettel, kábítószer-kereskedelemmel és börtönből való szökéssel gyanúsítják. Az akciókban nagy mennyiségű fegyvert és lőszert, valamint kábítószert foglaltak le - tette hozzá Nebojsa Stefanovic.

A belügyminiszter kijelentette, hogy elfogták a bűnszervezet vezetőjét is. "Ezek az akciók azt bizonyítják, hogy nincs egyetlen olyan bűncselekmény sem, amely megtorlatlanul marad, és egyetlen bűnöző sem, aki biztonságban érezheti magát Szerbiában" - fogalmazott, majd hozzátette, hogy az év végéig további letartóztatásokra lehet számítani.

Címkék: bűnbanda, vajdaság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:48, kedd | Külföld

Megkezdik a medvék kilövését Erdélyben

Rendkívüli ülésen döntött a román képviselőház a medveállomány ritkítását célzó vadászati kvótákról.

2024. Július 14. 08:13, vasárnap | Külföld

Donald Trump jól van, kiengedték a kórházból

Donald Trump elhagyhatta a kórházat, miután szombaton este egy választási gyűlésen fegyveres támadás érte, és a fülén lőtt sérülést szenvedett.

2024. Július 14. 08:10, vasárnap | Külföld

Breaking: Rálőttek Donald Trumpra - Videó

Támadás szakította félbe Donald Trump Pennsylvania állambeli választási gyűlését szombaton - közölte a republikánus elnökjelölt védelmét ellátó titkosszolgálat.

2024. Július 13. 08:43, szombat | Külföld

Telefonon tárgyalt az amerikai és az orosz védelmi miniszter

elefonon tárgyalt Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter - közölte pénteken a két ország katonai tárcája.