Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. November 16. 14:37, péntek | Helyi önkormányzati

Lemond városunk jegyzője

Lemond városunk jegyzője

Dr. Bene Magdolna Tatabánya Megyei Jogú Város címzetes főjegyzője levélben értesítette a Képviselő-testületet és Schmidt Csaba polgármestert, hogy jegyzői tisztségéről 2012. december 15. napjával lemond.

Ebben leírja, hogy az elmúlt időszakban lefolytatott belső ellenőrzési vizsgálat szabálytalanságot állapított meg a Polgármesteri Hivatal működésében. Indoklása szerint a jelentés alapján kialakult bizalmatlanság teszi szükségessé lemondását. A törvényi előírások alapján a lemondásról a Közgyűlés november 22-én, zárt ülésen tájékoztatást kap. A jegyző jogviszonyának megszűnését követően az Önkormányzat nyílt pályázatot ír ki a jegyzői állás betöltésére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.

2024. Július 21. 08:24, vasárnap | Külföld

Árvizeket és földcsuszamlásokat okozott a heves esőzés Szlovéniában

Árvizeket és földcsuszamlásokat okozott a heves esőzés Észak-Szlovéniában, a tűzoltók kétszáz esetben intézkedtek - írta a helyi sajtó szombaton.

2024. Július 21. 08:22, vasárnap | Sport

Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését a Hungaroringen, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.

2024. Július 21. 08:21, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 29. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: