Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Május 22. 14:23, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Lilu sosem volt ilyen vékony

Lilu sosem volt ilyen vékony

Szándékosan fogyott vagy valami más oka van annak, hogy Lilu ennyire lesoványodott? Sok a találgatás.

Lilu feltűnően sokat fogyott az elmúlt pár hónapban. A látványos változásra legtöbben a Csillag Születik szombati adásán figyeltek fel.

A Való Világ alatt többnyire inkább sportosan elegáns műsorvezető mostanában egyre dögösebb, vagányabb ruhákba bújik. Már megszokta a magas sarkú cipőket, nem tart attól, hogy elesik, miközben a lépcsők lemegy. A most szombati ruhában pedig nagyon feltűnő volt Lilu soványsága is, a combja fele akkora, mint az őszi adások alatt volt.

Persze, hogy miért fogyott le, arról sokan csak találgatni tudnak. Egyesek azt állítják, hogy Lilu azután kezdett diétázni, hogy felajánlották neki a Csillag Születik műsorvezetését. Ördög Nóra mellett ugyanis nem akart nagydarabnak látszani. Miközben ez egy elképzelhető indok, talán nem kizárt, hogy csupán a stressz miatt fogy, amivel a rengeteg munka jár. Köztudott, hogy a Csillag Születik mellett Lilu már nagyban készül legújabb műsorára.

A legvadabb feltételezés szerint Lilu depressziós, és a betegség miatt fogyott, de elnézve, amilyen vidáman vezeti a műsort, ez a pletyka alaptalannak tűnik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.