Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Április 10. 07:21, szerda | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Lőszereket is talált a NAV egy cigarettacsempésznél

Lőszereket is talált a NAV egy cigarettacsempésznél

Több mint 8,5 millió forint értékű adózatlan cigarettát találtak Rajkánál egy német kisbuszban a NAV munkatársai egy rutinellenőrzés során, a sofőr lakásán pedig több mint 100 lőszerre bukkantak.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) keddi közleménye szerint a csaknem 8 ezer doboz cigarettát a jármű alvázában rejtették el. A cigarettacsempész kihallgatása nyomán a NAV és a rendőrség nyomozói több helyszínen házkutatást tartottak. A férfi lakásán és más helyszíneken éles töltényeket és egy engedély nélkül tartott, házilag átalakított lőfegyvert is találtak.

A NAV a férfi ellen költségvetési csalás gyanúja, a rendőrség pedig a fegyver és lőszerek miatt indított büntetőeljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.