Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2013. Február 06. 11:15, szerda | Helyi sport

Magabiztos OSE győzelmek, taroltak a serdülők!

Magabiztos OSE győzelmek, taroltak a serdülők!

Szombat délután az NBII Nyugati csoportjában a 4. helyen álló OSE Lions a 9. helyezett Tatai SE csapatát fogadta. A hullámzó színvonalú mérkőzésen végig a hazaiak domináltak, és magabiztos 85-55-ös győzelmet arattak.
OSE Lions-Tatai SE 85-55 (24-14,22-16,18-17,21-8)

Tóth László edző: A végjátékot edzőmérkőzés jellegűvé tette a csapat. A dobott és a kapott pontok aránya értékelhető leginkább, valamint, hogy mindenki pályára lépett a csapatban.

A csapat szombaton a 3. helyezett Zalaegerszegi KK otthonában lép pályára. Amennyiben vendégsiker születik, az OSE továbbra is harcban marad a dobogóért folytatott küzdelemben. Az Oroszlánok esélyeit nagymértékben javítja, hogy leigazolták Hegedűs Attilát, az NBI/B Nyugati csoportjának egyik legjobbját (meccsenként átlag 13,7 pont és 10,1 lepattanó). A 26 éves játékos a múlt héten közös megegyezéssel távozott az egy osztállyal feljebb játszó Győr-SZOL-Széchenyi Egyetem együtteséből. Mostantól nevelőegyesületében folytatja, de megfelelő ajánlat esetén az átigazolási időszak végéig szabadon válthat.

A Pest-megyei serdülő bajnokság I. helyén álló OSE serdülők szintén hazai pályán vitézkedtek, vasárnap mindkét mérkőzésükön diadalt arattak.
OSE-Lions – BKSE Tigrisek 96-49 (30-19, 26-5, 20-12, 20-13)

OSE-Lions – Dunakeszi Bikák 82-64 (15-29, 24-3, 25-19, 18-13)

Gurszky Géza edző: Gratulálok a csapat teljesítményéhez, a szezon során talán először sikerült úgy játszani huzamosabb ideig, ahogyan edzésen szoktunk. Az, hogy így tudtunk játszani az csak magunknak és a szurkolóknak volt köszönhető, mert hittünk magunkban és a képességeinkben a szurkolók pedig végig buzdították a csapatot, amiért hálásak vagyunk. Nagyon sok pozitívum volt a mai meccseken, de volt néhány negatívum is, ami csak azt erősíti meg bennünk, hogy nem szabad megállnunk, továbbra is keményen kell dolgoznunk, hogy még jobbak legyünk. Van még hova fejlődnünk, viszont ma kétség kívül maximális dicséret illeti a csapatot. Nagyszerű napot sikerült zárnunk.

Címkék: OSE Lions

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.