Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Március 02. 18:17, vasárnap | Sport
Forrás: MTI

Magyar bronz női párbajtőrben a junior vívók Európa-bajnokságán

Magyar bronz női párbajtőrben a junior vívók Európa-bajnokságán

Bronzérmet nyert a párbajtőröző Bohus Réka a junior vívók jeruzsálemi Európa-bajnokságán.

Az Eb honlapja szerint Bohus a vasárnapi versenyben a főtáblán a finn Anna Salminent 15-6-ra, az izraeli Dana Londont pedig 15-9-re győzte le, majd a világranglistán éllovas észt Katrina Lehisen és az orosz Darja Martinyukon 15-14-gyel jutott túl, az eldöntőben viszont 15-13-ra kikapott a svájci Pauline Brunnertól.
A junior korosztály első két versenynapján, pénteken és szombaton négy érmet szereztek a magyarok: előbb a kardozó Márton Anna aranyat, a tőröző Németh András bronzot, majd a párbajtőröző Hamar Balázs és Bányai Zsombor bronzot nyert.
Korábban a fiatalabb korosztály, a kadettek versenyeiben öt dobogós - egy első, valamint kék-két második és harmadik - helyezést gyűjtöttek a magyarok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:19, kedd | Sport

Az MLSZ szerint közel 80 százalékkal csökkentek a súlyos játékvezetői hibák az NB1-ben

Hanacsek Attila, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) játékvezetői bizottságának elnöke szerint közel nyolcvan százalékkal csökkent a súlyos bírói hibák száma az OTP Bank Ligában.

2024. Július 23. 08:15, kedd | Sport

Konferencia-liga - Meccs nélkül jutott tovább a Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia FC mérkőzés nélkül jutott tovább a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójából, mert ellenfelét, az ukrán SC Dnyipro-1 csapatát kizárta az európai szövetség (UEFA).

2024. Július 23. 08:12, kedd | Sport

A Ferencváros új edzője energikus futballt vár

Pascal Jansen vezetőedző energikus futballt vár kedden a Ferencváros labdarúgócsapatától a The New Saints elleni Bajnokok Ligája-selejtezőben.

2024. Július 22. 07:58, hétfő | Sport

Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen