Hírek
2016. December 04. 12:54, vasárnap |
Életmód
Forrás: mti
Majdnem csak karácsonykor eszünk halat
Az egész éves magyarországi édesvízihal-fogyasztás 70 százaléka a karácsonyi időszakra esik - mondta Magos Zoltán, a Pesti Vigadó Étterem séfje vasárnap az M1 aktuális csatornán.
A séf elmondta, hogy Magyarországon a karácsonyi menü általában pulykából, halászléből, töltött káposztából áll. Hozzáfűzte, gyorsabban készül el a menü, ha az ember valamilyen tengeri halat süt, illetve ha a halászlét nem szegedi, hanem bajai módon főzi.
Ezek érdekelhetnek még
2025. November 08. 08:42, szombat | Életmód
Új szárazságtűrő búzavonalat fejlesztettek a HUN-REN Agrártudományi Kutatóközpont Mezőgazdasági Intézet kutatói
2025. November 08. 08:39, szombat | Életmód
Eddig 47 gyermeket vittek ételmérgezés miatt a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetbe
2025. November 07. 07:28, péntek | Életmód
Falomlás miatt lezárták a várfalsétányt az egri várban
Leomlott az egri várban a Föld-bástya külső köpenyfalának egy része csütörtök hajnalban, ezért biztonsági okokból a várfalsétányt lezárták - közölte a város polgármestere az MTI-vel.

