Hírek
2016. December 04. 12:54, vasárnap |
Életmód
Forrás: mti
Majdnem csak karácsonykor eszünk halat
Az egész éves magyarországi édesvízihal-fogyasztás 70 százaléka a karácsonyi időszakra esik - mondta Magos Zoltán, a Pesti Vigadó Étterem séfje vasárnap az M1 aktuális csatornán.
A séf elmondta, hogy Magyarországon a karácsonyi menü általában pulykából, halászléből, töltött káposztából áll. Hozzáfűzte, gyorsabban készül el a menü, ha az ember valamilyen tengeri halat süt, illetve ha a halászlét nem szegedi, hanem bajai módon főzi.
Ezek érdekelhetnek még
2025. Június 05. 07:53, csütörtök | Életmód
Összefogás Székelyföldért – Több mint 160 millió forint gyűlt össze a közmédia jótékonysági műsorában
Az összeg a kormány felajánlásának köszönhetően megduplázódik, így 330 millió forint segítséget kapnak a bajba jutott székelyföldi családok – hangzott el a Duna csatorna adománygyűjtő műsorában szerda este.
2025. Június 04. 07:06, szerda | Életmód
Parajd - Elkezdődött a Korond-patak elterelése, környezetvédelmi problémákat okozhat a bányából kijutó sós víz
Elkezdődtek a Korond-patak elterelési munkálatai a bányakatasztrófa sújtotta Parajdon. A sóbányából kijutó sós víz környezetvédelmi problémákat okozhat