Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2017. Január 26. 09:17, csütörtök | Helyi
Forrás: tatabánya

Már lehet pályázni a sportösztöndíjra

Már lehet pályázni a sportösztöndíjra

Az önkormányzat várja a javaslatokat a Földi Imre sportösztöndíjasok személyére egészen 2017. február 28-ig.

A Földi Imre sportösztöndíjat az előző évi eredmények alapján évente négy sportoló nyerheti el 6-12 hónapra, a támogatás keretösszegét az önkormányzat mindenkori éves költségvetésében biztosítja.

A támogatásban azok a sportolók részesülhetnek, akik olimpiai sportágban, egyéni versenyszámokban, hivatalos nemzetközi versenyen 1-6 helyezést értek el, olimpiai sportágban, egyéni versenyszámokban, sportági szakszövetségek által rendezett hazai-országos illetve magyar bajnokságban 1-3 helyezést értek el, tatabányai székhelyű sportszervezettel kötött, legalább a felkészülés vagy a kvalifikációs versenyrendszerben történő, és a versenyeken való részvételre is vonatkozó, hivatásos sportoló esetén munkaszerződéssel, amatőr sportoló esetén egyéb sportszerződéssel rendelkeznek.

Az ösztöndíjra egy javaslattételi lap kitöltésével lehet pályázni, melynek tartalmaznia kell az ösztöndíjra javasolt sportoló adatait, sportszerződésének hiteles másolatát, valamint a sporteredményei elérését igazoló hivatalos okmányok másolatát. A részletes kiírást itt olvashatja!

A javaslatokat az alábbi linken található adatlapot kitöltve Schmidt Csaba polgármesternek címzetten, írásban kell eljuttatni legkésőbb 2017. február 28.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.