Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Január 29. 13:32, hétfő | Belföld
Forrás: police.hu

Megelőzte, majd leszorította az útról és ütött

Megelőzte, majd leszorította az útról és ütött

Garázdaság miatt felelhet az a férfi, aki megütött egy másik autóst szombaton Kőszeg közelében, miután összevitatkozott vele.

Egy forgalmi szituációból adódó félreértés előzte meg azt az incidenst, amely Kőszeg térségében történt január 27-én. Egy személykocsival közlekedő 32 éves kőszegi férfi a 87-es számú főút és a Csepregi út kereszteződését követően megelőzte, majd megállásra kényszerítette egy Seat sofőrjét. Ezt követően kiszállt a gépkocsiból és szóváltást követően a lehúzott ablakon keresztül arcon ütötte a jármű vezetőjét, majd elhajtott. Munkatársaink Sz. Istvánt Kőszeg belterületén elfogták és előállították. Vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.