Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Hírek

2011. Július 11. 13:17, hétfő | Helyi

Megéri velünk játszani!

Megéri velünk játszani!

Legutóbbi nyeremény játékunk sorsolását követően újabb boldog olvasónk vehetett át komoly nyereményt a mai napon. Az 50.000 forintos vásárlási utalvány felajánlója a Sztráda Lakberendezési Áruház volt.

A szerencse Vendégh Gáborné nyugdíjas olvasónknak kedvezett. A nyereményjátékra a Sztráda Lakberendezési Áruház ajánlotta fel az 50.000 Ft értékű vásárlási utalványt


A mai napon Jenei Gyula az áruház taljdonosa adta át a boldog nyeretesnek az utalványt Vértesszőlősi áruházukban (Határ út, McDonald's és az AGIP benzinkút mögött).

Nyertesünk elmondta, hogy az egész családnak nagy örömöt jelentett a nyeremény híre, hiszen gyermekei éppen bútorvásárlás előtt állnak, ezért nekik ajándékozza a vásárlási utalvány.

Képünkön: Jenei Gyula átnyújtja a nyereményt Vendégh Gáborné olvasónknak

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 12:22, csütörtök | Helyi

Ingyenes prosztatarák szűrési hónapot tartott a Bridgestone

A kampány középpontjában a rendszeres rákszűrés és az általános egészségmegóvás áll

2021. November 25. 14:02, csütörtök | Helyi

Világszínvonalú szemvizsgálat a tatabányai OptiMarkt optikában

Minden szem más és más, akárcsak az ujjlenyomat. Ez az egyéni különlegesség pedig személyre szabott korrekciós eljárásokat követel meg.

2021. November 22. 12:00, hétfő | Helyi

Kettős gyilkosság miatt emeltek vádat egy hajléktalan ellen

Vádat emeltek egy hajléktalanként élő férfi ellen, aki januárban bozótvágóval és késsel megölte alvó ismerőseit - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

2021. November 22. 08:46, hétfő | Helyi

MOVE 2021: Új mobilitási megoldásokkal alakítja át a Bridgestone és a Webfleet Solutions az elektromos flottákat

A Bridgestone EMIA és leányvállalata, a Webfleet Solutions a világ egyik legnagyobb mobilitási rendezvényén, a londoni MOVE 2021-en mutatta be, milyen megoldásokat nyújt az elektromos flották népszerűsítésére.