Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2016. Április 26. 06:09, kedd | Belföld
Forrás: mti

Megerőszakoltak egy fiatalkorú lányt a keszthelyi Balaton-parton

Megerőszakoltak egy fiatalkorú lányt a keszthelyi Balaton-parton

Előzetes letartóztatásba került hétfőn három garabonci férfi, akik a hétvégén a keszthelyi Balaton-parton rátámadtak egy fiatal nőre és barátjára, s egyikük megerőszakolta a védekezésre képtelen 17 éves lányt.

A Zalai Hírlap online kiadásának hétfői információját megerősítve Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-nek elmondta: a fiatal pár a keszthelyi strand közelében, egy félreeső helyen tartózkodott szombatra virradóra, amikor a 27 éves garabonci férfi és két 21 éves társa rájuk támadt.

Először "házi pornóvideó" készítését ajánlották nekik, de a pár tiltakozására az egyik férfi a fiút pofon vágta és megrúgta, majd elkergette. Társa ezután megerőszakolta a 17 éves lányt, és a továbbiaknak csak az vetett véget, hogy a fiú időközben rendőrökkel tért vissza a barátnőjéhez.

A Keszthelyi Járási Ügyészség előterjesztésére hétfőn előzetes letartóztatásba került mindhárom férfi 18. életévét be nem töltött személy sérelmére, akaratnyilvánításra képtelen állapotát kihasználva elkövetett szexuális erőszak miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára

2024. Április 15. 06:13, hétfő | Belföld

118 éves melegrekord dőlt meg

Megdőlt a 118 éves országos és a 85 éves fővárosi melegrekord is szombaton - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján vasárnap.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Belföld

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni.

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 15. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: