Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2011. November 19. 14:54, szombat | Belföld
Forrás: STOP/Autolabor.hu

Megmutatjuk: íme az ötajtós Audi A1 Sportback - VIDEÓ

Megmutatjuk: íme az ötajtós Audi A1 Sportback - VIDEÓ

A prémium kategóriás városi kisautók mezőnyében igen jól teljesítő Audi A1 immáron praktikus, ötajtós karosszériával is rendelhető.

A hír hallatán valószínűleg sokan meglepődnek, hiszen mostanság nem sok információ látott napvilágot a legkisebb négykarikás modellről, de akik képben vannak az Audi fejlesztéseivel, azok tudhatják, hogy a német gyártó már tavaly februárban bejelentette az ötajtós változat fejlesztését.

Úgy tűnik, ennyi időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy elkészüljön az A1 praktikusabb változata, ami kívülről alig különbözik a háromajtóstól. Méreteit tekintve sem beszélhetünk nagy eltérésekről, mindössze széltében és magasságban nőtt 6 millimétert, ami nagyobb vállteret eredményez a hátsó sorban, a hossza és a tengelytávja viszont változatlan maradt.

A cikket tovább olvashatja az Autolabor.hu oldalon.

Címkék: Audi A1 Sportback

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 07:19, szombat | Belföld

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő.

2024. Július 20. 07:16, szombat | Belföld

Orbán Viktor: a patrióták nagy előretörést értek el

2024. Július 20. 07:15, szombat | Belföld

KSH: a benzin 7, a dízel 2 forinttal olcsóbb, mint a szomszédos országokban

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 616 forint volt, ami 7 forinttal alacsonyabb a szomszédos országok átlagértéknél.