Városlista
2022. január 29, szombat - Adél

Hírek

2011. November 12. 14:41, szombat | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Megrongálta az autókat

Megrongálta az autókat

Legalább húsz személyautót rongált meg egy 30 éves miskolci férfi a borsodi megyeszékhelyen. Elfogták, őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását – tájékoztatta a rendőrség szombaton az MTI-t.

A férfi alkoholos filctollal különböző ábrákat rajzolt az autókra. Őrizetbe vételére bűnismétlés miatt volt szükség, vele szemben már tart egy büntetőeljárás – közölte Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. Az MTI úgy tudja, hogy a férfi azonos azzal, akinek Miskolc avasi városrészén lévő lakásában a közelmúltban több robbanószerkezetet találtak.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 29. 10:52, szombat | Kék hírek

Álrendőrt bírságolt, elfogták

Az 51 éves férfi egy dohánybolt eladóját bírságolta meg szabálytalan maszkhasználat miatt. A debreceni rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

2022. Január 28. 12:01, péntek | Kék hírek

Berúgott, lopott, nem emlékszik rá

Nem rémlett a kerékpárlopás annak a 25 éves férfinek, akit a rendőrök ébresztettek alkoholmámoros álmaiból. A biciklit visszaadták tulajdonosának.

2022. Január 28. 08:38, péntek | Kék hírek

Kilencszer lőtt sógorára

Másodfokon is elítélték a férfit.

2022. Január 27. 14:59, csütörtök | Kék hírek

Budapesten fogtak el egy német kokaindílert - Videó

Budapesten fogtak el egy német férfit, akit a német hatóságok azzal gyanúsítanak, hogy annak a bűnszervezetnek volt a tagja, amely tonnaszámra hozott kokaint Dél-Amerikából Németországba