Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Március 12. 17:06, péntek | Bulvár
Forrás: mti - illusztráció: instagram.com/theweeknd/

Megsértődött a The Weeknd, többé nem kér a díjból

Megsértődött a The Weeknd, többé nem kér a díjból

The Weeknd csütörtökön bejelentette, hogy bojkottálja a Grammy-díjátadót, többé nem engedi, hogy lemezeit és számait nevezzék a díjra és nem szerepel a gálán.

A kanadai énekes a The New York Timesnak elküldött közleményében a Grammy-nevezések körüli korrupcióra és a jelölési folyamat átláthatatlanságára utalva azt írta: "A titkos bizottságok miatt többé nem engedem, hogy lemezkiadóm nevezze a zenémet a Grammyre".

The Weeknd legutóbbi, After Hours című albuma nem kapott jelölést az amerikai lemezakadémiától novemberben. Akkor a zenész Twitterén azt üzente: "A Grammy korrupt maradt. Tartoztok nekem, a rajongóimnak és az ágazat átláthatóságának".

A lemezakadémia vezetője, Harvey Mason Jr. ősszel a The Hollywood Reporternek eljuttatott közleményben válaszolt a zenésznek, amelyben azt írta, megérti The Weeknd csalódottságát, őt is meglepte, hogy nem kapott jelölést a művész, ugyanakkor hozzátette, hogy minden évben kevesebb a jelölés, mint az arra érdemes művész.

Nagy meglepetést okozott a zenei világban, hogy az énekes albuma és annak egyik legnépszerűbb száma, a Blinding Lights, egyetlen jelölést sem kapott, holott a Grammy-díj nagy esélyeseként emlegették.

Címkék: the weeknd

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.