Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Augusztus 18. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Megszűnik a Fábry Show?

Megszűnik a Fábry Show?

Tizenhárom évnyi fennállása után a megszokott formájában megszűnik a Fábry Show - írja a Bors.

Fábry Sándor nagysikerű showműsora még 1998-ban rajtolt az MTV1-en, majd ezt követően a produkció átköltözött az RTL Klubhoz. A műsor hamar népszerű lett a kereskedelmi csatornának köszönhetően, így 2000-ben majdnem kétmillió nézője volt Fábry Sándor show-jának. Csakhogy a nézettség igencsak megcsappant az utóbbi időben, ezért a csatorna úgy döntött, jelenleg formájában nem sugározza tovább a Fábry Show-t. Egy neve elhallgatását kérő stábtag a napilapnak elmondta, múlt hét pénteken kapták meg azt az e-mailt, amelyben szinte az egész stáb munkáját megköszönték, illetve elbocsátásukról tájékoztatták az érintetteket. Szinte az egész gárdától megvált a produkciót gyártó cég. A neve elhallgatását kérő egykori stábtag a napilapnak azt is elmondta, jelenlegi formájában a műsor nem működik tovább, s októbertől hatalmas átszervezés várható a Fábry Show struktúrájában.

A hírt Kolosi Péter is megerősítette, ám hozzátette, a Fábry Show nem fog teljesen megszűnni, csupán átalakul majd a produkció. Hasonlóan nyilatkozott az üggyel kapcsolatban a műsor producere, Kovács Kristóf is, aki hozzátette, mindenképp Fábry-ra fogják építeni az ősztől újra rajtoló showműsort, ám még sok a bizonytalanság afelől, hogyan, és milyen formában láthatják majd a nézők a produkciót.

Címkék: fábry

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.