Városlista
2024. augusztus 14, szerda - Marcell

Hírek

2024. Július 30. 00:00, kedd | Helyi
Forrás: mti. foto pixabay

Megújult Csatka bekötőútja

Megújult Csatka bekötőútja

Átadták hétfőn a Komárom-Esztergom vármegyei búcsújáró hely, Csatka bekötő útját, a 3,3 kilométeres szakaszt 300 millió forint ráfordításával a Magyar Közút Nonprofit Zrt. újította fel.

Czunyiné Bertalan Judit, a térség fideszes országgyűlési képviselője az MTI-nek elmondta, a Magyar falu program keretében megvalósult beruházás helyi jelentőségét az adja, hogy a 250 fős település számára kizárólag ez az út jelenti a közlekedési kapcsolatot a térséggel, Ácsteszérrel és Kisbérrel.

A közútkezelő tájékoztatása szerint a felújítás során az útburkolat helyreállításához közel 4000 tonna aszfaltot használtak fel. Kitisztították az út vízelvezető rendszerét, kicserélték az elhasználódott jelzőtáblákat, valamint a növényzetet is visszavágták.
A társaság Komárom-Esztergom vármegyében még az idén megkezdi a banai bekötőút 5,3 kilométeres, valamint a hántai bekötőút 4,5 kilométeres szakaszának felújítását, megújul az Ács-Bábolna, valamint az Őrisáp-Bajót összekötő út.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.