Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. December 23. 13:56, péntek | Sport
Forrás: mno.hu/MTI

Mérföldkő a kerékpározás történetében

Mérföldkő a kerékpározás történetében

Ahogy korábban a sportújságírók szavazatai alapján, úgy a BBC televíziós csatorna nézőinek voksai nyomán is az országúti kerékpáros világbajnokság győztese, Mark Cavendish lett az év sportembere Nagy-Britanniában.

A 26 éves kerekes mögött a golfozó Darren Clarke végzett a második, a hosszútávfutó Mo Farah pedig a harmadik helyen. „Ez a díj mérföldkő a kerékpározás történetében. Olyan még nem volt, hogy nem olimpiai évben elismerjék a teljesítményünket” – mondta Cavendish, aki idén szeptemberi, koppenhágai vb-győzelme előtt öt szakaszt is nyert a Tour de France-on, és megszerezte a legjobb sprinternek járó zöld trikót.

A legjobb külföldi sportolónak a férfi teniszezők világranglistáját vezető szerb Novak Djokovicsot választották a BBC nézői, míg a legjobb csapat az angol krikettválogatott lett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.