Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Augusztus 10. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Mindenét megmutatta a rockcsemete

Mindenét megmutatta a rockcsemete

Gwen Stefani mostohalánya, Daisy Lowe elérte a meztelenkedő modellek legnagyobb álmát, és a Nyuszis Magazin címlapjára került.

Pár hónapja végre hajlandó volt Gwen Stefani egy asztalhoz ülni mostohalányával, Daisy Lowe-val. A találkozás pedig meglepően jól sikeredett, mert azóta családtagokként beszélnek egymásról. A modellnek viszont nagy eséllyel sikerült megint visszavetnie a nagy békülést a pótmamájával, miután levetkőzött a Playboynak. Gwen legnagyobb problémája ugyanis az volt férje, Gavin Rossdale elsőszülöttjével, hogy folyton meztelenkedik, rontva ezzel az általa felépített makulátlan család imázst. A Ki vagy, Doki? főszereplőjével, Matt Smith-szel együtt élő Daisy mellé nemcsak ledobta a ruháit, de mindenét kendőzetlenül meg is mutatta, ami nem megszokott a sztároktól, akik a Nyuszis Magazinban szerepelnek. A címlap ugyanakkor meglepően visszafogott, és arra a remek szóviccre épít, hogy Daisy neve százszorszépet jelent, így telepakolták a kis virággal.

A Playboy amerikai főhadiszállásán egyébként valaki nagyon nagy rock fanatikus lehet, mivel az elmúlt egy évben már a harmadik olyan címlaplányuk van, akinek valamelyik szüleje egy legendás zenész. Először Keith Richards legkisebb lányával, Alexandrával indítottak, majd jött Mick Jagger szeme fénye, Elizabeth. Most pedig Daisy, akinek négy rocker szüleje is van. Anyja, Pearl Lowe, apja, Gavin Rossdale, mostohaanyja, Gwen Stefani, és mostohaapja, Danny Goffey.

Címkék: Daisy Lowe

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.