Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2012. Február 06. 09:30, hétfő | Helyi sport
Forrás: http://www.carbonexkc.com/

Mindenki lehetőséget kapott a THAC ellen

Mindenki lehetőséget kapott a THAC ellen

THAC – Tatabánya Carbonex KC 26 - 37 (13 - 18)

THAC: Czérna, Kovácsovics, Melhardt – Basky 1, Benis B. 2, Bodnár, Hajdu 1, Hodi - Pongrácz. 1, Kanyó Balázs, Kanyó Bence 4, Kiss 12 (5), Lehőcz, Szám 4, Sütő 1
Edző: Kanyó Antal

Tatabánya Carbonex KC: Szente, Bartucz – Bodó 4, Diaz 3, Dénes 1, Gál 4, Vedran 2, Iváncsik 1, Kanyó, Kocsis 1, Lele 3, Pordán 2, Pásztor 6, Rédei 8, Szabó, Takács 2
Edző: Debre Viktor

A szomszéd várak csatáját a THAC kezdte jobban. 2 – 0 után 3 – 3 – nál tudott egyenlíteni a Tatabánya.
Debre Viktor ezen a meccsen pihentette válogatott szélsőjét, Harsányi Gergelyt. Ott volt viszont a pályán 29 – es mezben a legújabb igazolás, Vedrad Hud.
A Szente, Pásztor, Rédei, Dénes, Szabó, Gál, Kanyó összeállítás kezdett, ám később folyamatosan mindenki játéklehetőséghez jutott.
A mérkőzés 10. percében már két góllal a vendégek, vagyis a tatabányaiak vezettek. A 14. percben Rédei góljával három volt közte, ám jól tartotta magát a Tata. Kiss Ádám gólerős játékával a 18. percre sikerült megint egy gólra faragniuk a különbséget.
Harminc perc játék után 13 – 18 – ra vezetett a Tatabánya Carbonex.
A második játékrész első felében még 3 – 4 gólon tudta tartani a különbséget Kanyó Antal együttese. A mérkőzés 40. percében Rédei István hetedik találatával 19 – 23 – ra alakult az állás. Néhány perccel később Szente Gábor hetest fogott, majd Bodó, Iváncsik és Pásztor is betalált, ezzel szinte percenként nőtt a különbség.
A végeredmény: THAC – Tatabánya Carbonex KC 26 - 37
- Nem volt meggyőző a mai teljesítményünk. Bealudtunk. Nyugodt légkörű mérkőzés volt. Elvoltunk…. A Tata jól használta ki a lehetőségeit. Ők sokkal lelkesebbek voltak. Mi meg csak itt voltunk. – értékelt a mérkőzés után Debre Viktor. – A végére azt hiszem kicsit felpörögtünk és bedaráltuk őket. Az az igazság, hogy az edzőmeccseink jobban szoktak lenni, mint ez a mai mérkőzés volt. Ez ma olyan volt, hogy vártam mikor lesz vége.

Fotó: Varga Ildikó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára

2024. Május 16. 07:59, csütörtök | Külföld

Megműtötték a szlovák miniszterelnököt, túl van az életveszélyen

A szlovák miniszterelnök már túl van az életmentő műtéten, jelenleg stabil állapotban van.

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 16. 07:54, csütörtök | Külföld

Már június végén megtartják az első nyilvános vitát Donald Trump és Joe Biden között

Már június végén megtartják az amerikai elnökjelöltek első nyilvános televíziós vitáját Joe Biden és Donald Trump között, majd szeptember elején második alkalommal is szembenézhet egymással a demokrata és a republikánus jelölt.