Városlista
2024. május 25, szombat - Orbán

Hírek

2012. November 18. 13:00, vasárnap | PR

Mindennapi orosz rulett helyett tudatosság

Mindennapi orosz rulett helyett tudatosság

A mai világban a toxikus anyagok óceánszerűen vesznek körül minket.

Az ételeink tartósítottak, élelmiszereink növényi alapanyagai tocsognak a mezőgazdasági vegyszerektől, az állati termékekben a mezőgazdasági vegyszer maradványokon kívül antibiotikumok és hormonok is vannak, és ne felejtsük el, hogy a legalapvetőbb ételeink többségébe adalékanyagok, tartósítószerek, állományjavítók, stb. kerülnek.
Ha valaki azzal mentegetőzik, hogy alig eszik, mert csak bort vesz magához, az a rossz hírem, hogy a vizsgálatok az asztali borok 99%-ában felszívódó vegyszerek maradványait találták, az „üdítő italok” pedig savak, műanyagok, színezékek divatos koktéljai.
A levegőben az erőművekből, gyárakból, gépjárművekből, szemétégetésből származó füstrészecskék találhatók, otthonaikban pedig a bútorok, falfestékek, lakkok, műanyagok, padlók párolgó részecskéi vesznek minket körül.
A levegő munkacsoport 2004-ben napvilágot látott „Hétköznapi mérgeink” c. kiadványában arról olvashatunk, hogy az EU Kémiai Bizottsága 1998-ban azt a kijelentést tette, hogy a tömegesen használt több, mint SZÁZEZER féle kémiai anyag több, mint 85%-ról nem tudjuk, hogy miként bomlik le a környezetben, vagy miként hat az élő szervezetekre.
Egy amerikai tanulmány pedig, a Body Burden, újszülöttek köldökzsinórjából vett vérben vizsgálta az ismerten toxikus vegyszerek jelenlétét, és a keresett 413 anyagból 287-et meg is találtak.

A legrosszabb, amit tehetünk, ha ezt a dolgot figyelmen kívül hagyjuk, mert számos, a gyakorlatban igazolódó teória szerint a betegségek és a szervezet toxikus terheltsége között szoros összefüggés van.

A HOMOTOXIKOLÓGIA 1953-ban publikált rendszere ezt világosan taglalja.
A mérgező anyagok 6 lépcső, vagyis 6 súlyossági fokozat szerint lehetnek jelen a szervezetünkben. Az első 3 fázisban a sejtjeinken kívül vannak jelen, súlyosabb esetben pedig a sejtek belsejében halmozódnak fel és ott különböző módon befolyásolják a sejtek normál működéseit. Egyértelmű az ok-okozati összefüggés a toxikus terheltségek és a legpusztítóbb népbetegségek (érelmeszesedés, rák) között.

A toxinok szervezetünkben történő felhalmozásával tehát megteremtjük a betegségek melegágyát.

A jó hír, hogy létezik megoldás.

Erről a folytatásban olvashatnak.

Jó egészséget kívánva:
Dr. Czinege László orvos-természetgyógyász
Mobil: 06 30906-9114

Honlap

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 24. 11:36, péntek | PR

Hibátlannak minősítették a Jánosik Kft.-t

Minden év májusában teljes körű átvilágítást végez egy erre szakosodott cég a Jánosik és Társai Kft.-nél. Az idei auditon sem találtak hibát a társaság tevékenységének, szinte mindenre kiterjedő, tüzetes átvizsgálásakor .

2024. Május 23. 13:58, csütörtök | PR

K&H: a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni

tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.