Városlista
2024. május 30, csütörtök - Zsanett, Janka

Hírek

2012. November 20. 12:17, kedd | PR

Mindennapi orosz rulett helyett tudatosság

Mindennapi orosz rulett helyett tudatosság

Mi a helyzet a belső tisztasággal? Ön törődik vele?

Néhány évszázaddal ezelőtt még nem volt divatban a rendszeres tisztálkodás, ma pedig a többségünk igényes a személyes tisztaságra, vagyis elképzelhetetlennek tartjuk, hogy ne zuhanyozzunk, ne mossunk hajat, ne tisztogassuk meg a fogsorunkat.

De mi a helyzet a belső tisztasággal? Ön törődik vele?

Eljött az ideje, hogy a szervezetünk belső tisztaságával is törődjünk!
Nem nagy ördöngösség, csak a gondolkodásunkon kell változtatnunk, és hétköznapi tevékenységként tekintenünk szervezetünk belső tisztaságának megőrzésére.
A belső tisztaság ápolása, vagy helyreállítása legalább olyan fontos az egészségünk, és a jó közérzetünk szempontjából, mint a külső higiénia. Nélküle orosz rulettet játszunk.

/Eljött az ideje, hogy kihúzzuk a fejünket a homokból, szembenézzünk a kockázatokkal és megkeressük az egyénileg legmegfelelőbb megoldásokat./

A környező országokban már működnek olyan klinikák, ahol daganatos betegektől kezdve súlyos bőrbetegségekben szenvedőkön át anyagcsere-betegségekben szenvedőkig méregtelenítéssel, a szervezet belső tisztításával kezelnek.

A toxikus terheltségek mérhetők, kimutathatók.

Sokféle módszer létezik erre, melyek ismertetése meghaladná az itteni kereteket, de többnyire nem a vérvétel az igazi. A vérben csak azok a toxinok mérhetők, melyek éppen mozgásban vannak a szervezetünkben. Ha nem megfelelő a szervezet méregtelenítő képessége, a vér tiszta marad.

Fontos és érdekes körülmény, hogy a különböző toxikus hatásokra nem egyformán vagyunk érzékenyek. Ami az egyik ember számára nem okoz gondot, az a másikat súlyosan megbetegítheti és itt még a vérrokonok közt is igen markáns különbségek vannak.

Vagyis érdemes a saját kockázatainkat és terheléseinket feltérképezni.

Ha pedig tudjuk az egyéni érzékenységeinket, a védekezés, illetve a lerakódások kiürítésének stratégiáját is fel tudjuk építeni.

Külön felelősség terheli a gyermeket vállalókat. A tudomány mára több betegségről igazolta, hogy megjelenésük összefügg a magzati korban elszenvedett toxikus terheltséggel.

Gyermekvállalás előtt a leendő szülők számára ma már elengedhetetlen a szervezetük alapos felkészítése a születendő gyermek biztonsága érdekében.

Ha Önt is érdekli szervezete toxikus terheltsége és az ebből származó kockázatok, valamint az egyénileg legmegfelelőbb megoldás, várom megkeresését.

Amennyiben a téma bővebben is érdekli, kísérje figyelemmel a folytatást. Rövidesen elindítunk egy egészségklubot, melyben a méregtelenítés témakörét is előadás és részletes megbeszélés keretében át fogjuk tárgyalni.

Jó egészséget kívánva:

Dr. Czinege László orvos-természetgyógyász

Mobil: 06 30906-9114

Honlap: http://www.dohanyzasleszoktatas.gportal.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 30. 11:57, csütörtök | PR

Negyven százalékkal nőtt a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőn résztvevők száma

pénzügyi csúcsteljesítménnyel rukkoltak elő a gyerekek

2024. Május 29. 13:39, szerda | PR

Fantasztikus Családi Nap Szadán

Május 4-én, korábban sohasem tapasztalt érdeklődés mellett rendezték meg Szadán, a Sportcentrumban a már hagyományosnak mondható Családi Napot.

2024. Május 24. 11:36, péntek | PR

Hibátlannak minősítették a Jánosik Kft.-t

Minden év májusában teljes körű átvilágítást végez egy erre szakosodott cég a Jánosik és Társai Kft.-nél. Az idei auditon sem találtak hibát a társaság tevékenységének, szinte mindenre kiterjedő, tüzetes átvizsgálásakor .

2024. Május 23. 13:58, csütörtök | PR

K&H: a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni

tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak