Városlista
2024. szeptember 17, kedd - Zsófia

Hírek

2015. Október 14. 09:06, szerda | Belföld

Mit főzött ki Mautner Zsófi, mit csinál Fejős Éva a szeméttelepen, és miért száguldozik Winkler Róbert mindeközben?

Mit főzött ki Mautner Zsófi, mit csinál Fejős Éva a szeméttelepen, és miért száguldozik Winkler Róbert mindeközben?

2015. október 13-án indul az Adjukössze+ kampány: aki segít az adjukössze.hu oldalon egy-egy civil projektnek, társadalmi ügynek az adományaival, az a projektek mellé állt hírességekkel nyerhet egy feledhetetlen közös élményt!

A NIOK Alapítvány által üzemeltett adjukössze.hu oldal kifejezetten civil kezdeményezéseket segítő online közösségi adománygyűjtő (crowdfunding) portál. 2015. október 13-ától az Adjukössze+ kampányok keretében az adományokért cserébe esélyt kapnak a támogatók egy hírességgel közös, csak ezen adományozási formával elérhető, különleges élmény megnyerésére.

Fejős Éva a Greenpeace veszélyes hulladéklerakók felszámolását célzó kampányát támogatja, s aki adományoz, annak esélye lehet arra, hogy az írónő bele álmodja személyét egy karakterként a következő regényébe. Mautner Zsófi az Igazgyöngy Alapítvány hátrányos helyzetű gyermekek tanodáját segítő projektje mellé állt, s egy szerencsés adományozót invitál egy közös főzésre, sőt az illetőről nevez el egy új ételkölteményt! Winkler Róbert pedig annak a nyertesnek kínál egyszerre két tesztvezetést is (két igen különleges autóval), aki a Magyar Rett Szindróma Alapítvány élményterápiás gyűjtésébe száll be.

Sőt! A sornak itt még nincs vége, hamarosan újabb hírességek és további gyűjtések indulnak, annak is érdemes figyelnie az oldalt, aki szeretné egyszer a zenekari turnézás élményét átélni, mert hamarosan erre is lehetőség lesz!

„Olyan szervezetekkel indítjuk el ezt a kampányt, amelyekkel régóta szorosan együtt dolgozunk. Célunk, hogy az Adjukössze+ kampánnyal olyanokhoz is elérjünk, akik egyébként talán nem is gondolnának arra, hogy egy-egy társadalmi ügyet támogassanak. Így azonban ők is megismerhetik ezeket a fontos és hasznos kezdeményezéseket, ráadásul egy olyan különleges élményt nyerhetnek azzal, ha segítenek, ami tényleg egyedi, hiszen máshol nincs rá lehetőség.” – mondta Szegedi Andrea, az adjukössze.hu programvezetője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 17. 07:43, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: a kőolajellátás kérdését tilos átpolitizálni

Stratégiai egyetértés van Magyarország és a Kőolaj-exportáló Országok Szervezete (OPEC) között abban, hogy az olajellátás nem politikai ügy, és a kőolajellátás kérdését tilos átpolitizálni -

2024. Szeptember 17. 07:42, kedd | Belföld

Meteorológia: egyelőre nem várható újabb csapadék

Sem Magyarországon, sem a Duna vízgyűjtőin nem várható érdemi csapadék területi átlagban a következő öt-hét napban - közölte a HungaroMet Zrt. a Facebook-oldalán hétfőn.

2024. Szeptember 17. 07:39, kedd | Belföld

Elérte a Szigetközt az árhullám

Elérte a Szigetközt az árhullám, a Lajtán Mosonmagyaróvárnál a legmagasabb, harmadfokú árvízvédelmi készültséget kellett elrendelni az állami védvonalakon - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság az MTI-vel hétfőn.

2024. Szeptember 17. 07:38, kedd | Belföld

Árvíz - Óráról órára változik a helyzet

Óráról órára változik a helyzet, folyamatosan frissülnek az árvízi előrejelzések - mondta az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivője az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában.