Városlista
2024. szeptember 6, péntek - Zakariás

Hírek

2014. Július 07. 21:19, hétfő | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Nagy esők jönnek

Nagy esők jönnek

Kedden délnyugat felől több hullámban alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Főleg a középső tájakon felhőszakadás és komolyabb jégeső is kialakulhat, viharos szél kíséretében. A déli szél többfelé megerősödik. A csúcshőmérséklet még 30 fok körül alakul - írja a koponyeg.hu.

Szerdán fokozatosan mindenütt megszűnik a hőség. Borongós időre számíthatunk, többfelé esővel, záporr, zivatarral. Zivatarok főleg keleten, csendes eső délnyugaton lehet. A középső területeken felszakadozhat a felhőzet. Erős, néhol viharos lesz az északnyugati szél. Nyugaton csak 20 és 25, keleten még 25 és 31 fok közötti értékeket mérhetünk.

Csütörtök reggel csökken, majd a déli óráktól délnyugat felől újra erősen megnövekszik a felhőzet, és délután, este többfelé valószínű zápor, zivatar. Nyugaton 20, keleten 29 fok körül alakulhat a csúcsérték.

Péntek és szombat folyamán a gyakran erősen megnövekvő gomolyfelhőzetből délutánonként szórványosan fordul elő zápor, zivatar. 25 fok körüli meleg lehet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 06. 08:29, péntek | Belföld

Matolcsy György: teljes gazdasági fordulatra van szükség Magyarországon

Teljes gazdasági fordulatra van szükség Magyarországon; 2021 és 2024 között az úttévesztés miatt veszélybe került lényegében minden, a 2010-es években elért eredmény, és veszélybe került a 2030-ig kitűzött célok elérése

2024. Szeptember 06. 08:27, péntek | Belföld

Nagy Márton a világ vezető akkumulátor újrahasznosítóinak vezetőivel tárgyalt Kínában

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter pekingi látogatásának egyik kiemelt célja az akkumulátor újrahasznosító technológiával rendelkező kínai vállalatok megismerése és lehetséges magyarországi befektetéseik megvizsgálása.

2024. Szeptember 06. 08:19, péntek | Belföld

Erdőtűz Vasban - Az oltás utómunkálatait végzik a tűzoltók

Az oltás utómunkálatait végzik a tűzoltók Vas vármegyében, ahol Csönge térségében csütörtökön előbb az aljnövényzet, illetve a bozótos kapott lángra.

2024. Szeptember 06. 08:18, péntek | Belföld

Megérkezett a kecskeméti repülőbázisra az első magyar KC-390 katonai szállítórepülőgép

Megérkezett a Magyar Honvédség vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár bázisára, Kecskemétre csütörtökön az első magyar KC-390 Millennium katonai szállítórepülőgép.