Városlista
2021. december 5, vasárnap - Vilma

Hírek

2011. Július 11. 14:11, hétfő | Helyi

Nekiment a nyitott ajtónak - baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Nekiment a nyitott ajtónak - baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Anyagi kárral járó közlekedési baleset történt Tata belterületén.

A balesetet okozó személygépkocsi sofőrjét keresi a Tatai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya, illetve várja azok jelentkezését, akik információval rendelkeznek.

Taxit hívtak a Papp Pál kocsma elé június 26-án hajnali fél 4-kor a kocsmában szórakozók. Ketten ültek be a kocsi hátsó ülésére, de az ajtót még nem húzták be maguk után. Ekkor ért oda szürke színű Peugeot 206 típusú személygépkocsi, melynek vezetője nekihajtott a taxi nyitott ajtajának, mely az ütközéstől megnyomódott és a festék is lepattogzott róla. A balesetet okozó személygépkocsi vezetője adatai hátrahagyása nélkül hajtott el a helyszínről.

A Tatai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya a 34/586-865-ös telefonszámon várja a balesetet okozó személygépkocsi vezetőjének hívását, illetve azok jelentkezését, akik információval rendelkeznek a balesettel, annak okozójával kapcsolatban.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 12:22, csütörtök | Helyi

Ingyenes prosztatarák szűrési hónapot tartott a Bridgestone

A kampány középpontjában a rendszeres rákszűrés és az általános egészségmegóvás áll

2021. November 25. 14:02, csütörtök | Helyi

Világszínvonalú szemvizsgálat a tatabányai OptiMarkt optikában

Minden szem más és más, akárcsak az ujjlenyomat. Ez az egyéni különlegesség pedig személyre szabott korrekciós eljárásokat követel meg.

2021. November 22. 12:00, hétfő | Helyi

Kettős gyilkosság miatt emeltek vádat egy hajléktalan ellen

Vádat emeltek egy hajléktalanként élő férfi ellen, aki januárban bozótvágóval és késsel megölte alvó ismerőseit - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

2021. November 22. 08:46, hétfő | Helyi

MOVE 2021: Új mobilitási megoldásokkal alakítja át a Bridgestone és a Webfleet Solutions az elektromos flottákat

A Bridgestone EMIA és leányvállalata, a Webfleet Solutions a világ egyik legnagyobb mobilitási rendezvényén, a londoni MOVE 2021-en mutatta be, milyen megoldásokat nyújt az elektromos flották népszerűsítésére.