Városlista
2022. június 26, vasárnap - János

Hírek

2011. Július 11. 14:11, hétfő | Helyi

Nekiment a nyitott ajtónak - baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Nekiment a nyitott ajtónak - baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Anyagi kárral járó közlekedési baleset történt Tata belterületén.

A balesetet okozó személygépkocsi sofőrjét keresi a Tatai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya, illetve várja azok jelentkezését, akik információval rendelkeznek.

Taxit hívtak a Papp Pál kocsma elé június 26-án hajnali fél 4-kor a kocsmában szórakozók. Ketten ültek be a kocsi hátsó ülésére, de az ajtót még nem húzták be maguk után. Ekkor ért oda szürke színű Peugeot 206 típusú személygépkocsi, melynek vezetője nekihajtott a taxi nyitott ajtajának, mely az ütközéstől megnyomódott és a festék is lepattogzott róla. A balesetet okozó személygépkocsi vezetője adatai hátrahagyása nélkül hajtott el a helyszínről.

A Tatai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya a 34/586-865-ös telefonszámon várja a balesetet okozó személygépkocsi vezetőjének hívását, illetve azok jelentkezését, akik információval rendelkeznek a balesettel, annak okozójával kapcsolatban.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 02. 11:29, csütörtök | Helyi

Hat felnőtt bemutatóval készül az évadra a tatabányai Jászai Mari Színház

Az új szezonban a Jászai Mari Színház hat felnőtt és kilenc gyerekeknek szóló bemutatóval várja a közönséget - közölte a színház igazgatója az MTI-vel.

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását