Városlista
2023. május 28, vasárnap - Emil, Csanád

Hírek

2011. Június 27. 02:27, hétfő | Belföld

Nem használták a biztonsági övet a halálos baleset áldozatai

Nem használták a biztonsági övet a halálos baleset áldozatai

Két személygépkocsi ütközött frontálisan pénteken 15:00 óra körül a 81-es főúton.

A balesetet egy 50 éves budapesti férfi okozta, aki egy dombtetőre érve eddig ismeretlen okból Chevrolet típusú személygépkocsijával áttért a szembe jövő sávba, ahol összeütközött egy szlovák felségjelzésű, 65 éves szlovák férfi által vezetett Toyota típusú személygépkocsival. A gépjárművek vezetői a helyszínen életüket vesztették.

Az ütközés következtében a két személygépkocsi letért az úttestről és egy 2-3 méter mély árokba zuhant. A szlovák gépjárműben egy család utazott, valamennyien megsérültek. Egy 6 éves kislányt, egy 30 és egy 53 éves szlovák nőt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba, egy 36 éves szlovák férfi pedig könnyű sérüléssel úszta meg a tragikus kimenetelű balesetet.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 27. 10:32, szombat | Belföld

11 év fegyházbüntetést kapott az autós ámokfutó

2023. Május 27. 07:30, szombat | Belföld

Fecskeles címmel indít lakossági madárszámlálási akciót az MME

Fecskeles címmel indít újabb lakossági madárszámlálási akciót a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME), amely a TermészetLesen program következő állomása.

2023. Május 26. 11:41, péntek | Belföld

Csónakkal szállítottak migránsokat külföldi embercsempészek Zalába

Vádat emeltek egy Lengyelországban élő tunéziai férfi ellen, aki társaival a Mura folyón át, csónakkal is csempészett migránsokat Magyarországra - tájékoztatta a Zala Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője.