Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Május 26. 00:00, vasárnap | PR

Nyit a Suzuki Száraz!

Nyit a Suzuki Száraz!

A Suzuki a magáneladások terén erősít – új márkakereskedés nyílik Tatabányán. A Suzuki Száraz megnyitásával eltűnik egy fehér folt Komárom-Esztergom megye térképéről

A várva várt Suzuki-bemutatóterem a város központi részén kezdi meg működését. A Suzuki hosszú távon más értékesítési stratégiát követ, mint versenytársai: minden lehetőséget megragad, hogy növelje eladásait a magánvásárlók körében, egy olyan területen, amely már a válság beköszöntét megelőzően is a márka erősségének számított. Amikor a belföldi értékesítés a világpiacon tapasztalható tendenciáknak megfelelően drámaian visszaesett, a Suzuki már 13 éve piacvezető volt Magyarországon. A piacon ekkor 180 fokos fordulat történt, a magáneladások helyére a flottaértékesítés lépett. A Suzuki számára azonban – lévén a „kisautók szakértője” – továbbra is az A és B szegmens privát eladásai jelentették a fő csapásirányt.

Miközben tehát az igényes flottavásárlók számára környezetbarát megoldásokat kínál, a Suzuki továbbra is nagy becsben tartja magánügyfeleit. Az elmúlt esztendőben csereakcióival az elöregedett magyar autópark tulajdonosait célozta meg, köztük négyszázezer Suzuki-tulajdonost. A csereakciók sikere 2012-ben a hatodik helyet jelentette a Suzuki számára a teljes személygépkocsi-piacon, a magánvásárlók számára történő eladások tekintetében viszont 12,9 százalékos részesedésével a márka az élre ugrott.

Az új tatabányai kereskedés engedélyezésével a Suzuki célja a magánértékesítések további bővítése. 2008 óta ez a Suzuki első új márkakereskedése, a vállalat reményei szerint az értékesítések fellendülésének ígéretes jele.

A szalon egy nemrég gyártott 1,2 literes GLX Swift eladásával ünnepelte megnyitását. A kocsit személyesen Hisashi Takeuchi, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatója és Száraz János, a márkakereskedés tulajdonosa adta át a boldog vevőnek.

A hivatalos nyitóünnepet vidám víkend követi, amikor is a családok megismerkedhetnek reménybeli kedvencükkel a Suzuki Száraz nyílt hétvégéjén. A Családi Találka elnevezésű programon a kereskedés négy különlegesen felszerelt Swiftet állít ki, amelyek a modell különböző arcait mutatják a családi kocsitól a sportos verzióig. Akik nem ismerik alaposabban az autót, most kiváló alkalmuk nyílik rá, hogy tájékozódjanak a jelenlegi modellkínálaton belüli lehetőségekről.

A Suzuki Családi Találkája színes, eseménydús hétvégét ígér, ahol a család minden tagja megtalálja a kedvére való programot. A potenciális vásárlók megismerhetik a négyféleképpen felszerelt Swiftet, sőt meg is rendelhetik valamelyiket a helyszínen. Az „új családtag” már 2470000 forinttól elvihető; egy olívazöld metál 1.2 GC, egy medvebarna metál 1.2 GLX limitált és egy kéttónusú kék-fehér metál 1.2 GS Swift mellett egy fekete metál 1.5 GLX SX4 modell is megtekinthető.

Nem maradhatnak el a színes programok sem, hiszen amíg apa vagy anya kvízjátékban teszi próbára tudását a nyereményért, a szervezők gondoskodnak arról, hogy a többiek se unatkozzanak. A vendéglátás mottója mi más lenne, mint hogy „Igazi magyar. És japán.” A vendégeket apró falatok és frissítők várják. A hagyományos és az airbrush arc- és testfestés nemcsak a kicsik számára mókás, de a vállalkozó szellemű hölgyek is kipróbálhatják a testfestést nonfiguratív motívumokkal vagy épp japán kandzsikkal. A gyerekeket játszóház várja japán szellemben origamival, amíg a hölgyek igénybe veszik a kényeztető – szintén japán – arcmasszázst, amelynek során az arcot az akupunktúrás pontokon stimulálják, ahogyan teszik ezt a Távol-Keleten évezredek óta. A kikapcsolódni vágyókat a Suzuki Családi Találkáján remek hétvége várja!

A nyílt hétvége különleges ajánlatain túl folyatódik a Tavaszi Cserekampány. Az aktuális ajánlatokról a www.suzuki.hu oldalon lehet tájékozódni, de mindenekelőtt érdemes személyesen kilátogatni a Suzuki Szárazba, ahol az új kereskedés rendkívüli nyitási kedvezményekkel várja az ügyfeleket.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről