Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. November 29. 09:00, péntek | Helyi sport

Ökölvívó Női magyar bajnokság

Ökölvívó Női magyar bajnokság

A Tatabányai Sport Club Ökölvívó szakosztályát 3 fő képviselte a 2013.évi női ökölvívó magyar bajnokságon az elmúlt hétvégén

48 kg-ban Ritter Brigitta
51 kg-ban Vajda Ildikó
54 kg-ban Szeibert Lilla

Ritter Brigitta hősies helytállása sem volt elég a nagyobb tudású debreceni ellenfelével szemben, így az ötödik helyen végzett.
Vajda Ildikó technikás ökölvívással kezdett, majd a negyeddöntőben szenvedett vereséget a későbbi bajnoktól és az értékes harmadik helyezést érte el. Élete első magyar bajnokságát vívta, sok tapasztalattal lett gazdagabb, amely az elkövetkezendő időben szép reményekre adhat okot.
Szeibert Lilla nagyszerű küzdelemben maradt alul, amikor a későbbi bajnoktól szenvedett vereséget. Mentségére legyen mondva, hogy mindent megtett a győzelemért, de sajnos betegsége akadályozta a sikeresebb szereplésében. Ötödik helyen végzett, pontszerzőként.

Kardos József, edző:
A felnőtt női országos bajnokságon színvonalas küzdelmeket láttunk. Sokat fejlődött a női ökölvívás úgy technikailag, mint küzdelmekben illetve létszámban egyaránt.
Nagyszerű szervezés és programokban teli magyar bajnokságon voltunk Hévízen, ahol a bírói stáb tagja volt és kiválóan, közmegelégedésre működött a tatabányai Csokor Zoltán.
Köszönjük, hogy a csapatunkat segítette a Dózsakerti Benzinkút és a Grillbár.


A TSC női versenyzőit Kardos József és Kalló László készítette fel, akik nagyon bíznak abban, hogy a későbbi versenyeken és a magyar bajnokságon a lányok sikeresen szerepelnek majd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.